سالاد اندونزيايي بسيار خوشمزه
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي سالاد اندونزيايي
سيب زميني : نيم كيلو
گوجه فرنگي : 2 عدد متوسط
نخود فرنگي : 200 گرم
كالباس : 300 گرم
خيار شور : 300 گرم
سس مايونز : به ميزان لازم
گل کلم پخته شده : 300 گرم
هويج پخته شده : 250 گرم
در صورت تمايل کلم بروکلي پخته شده هم مي توانيد اضافه کنيد.
طرز تهيه سالاد اندونزيايي
ابتدا سيب زميني ها را پخته و به قطعات ريز خرد مي كنيم.
سپس تمام مواد را كه شامل گوجه فرنگي ريز شده، كالباس خرد شده و خيار شور خرد شده مي باشد با سيب زميني، نخود فرنگي پته شده و سس كاملاً مخلوط مي نمائيم.
سالاد را در يخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف مي نمائيم.
منبع : iranchef.com
-
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۱:۴۹ AM
-
۹۱۶ بازدید
-

-
چه خبر