سس پيار کاراملي، يک سس متفاوت براي چيپس سيب زميني
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - چيپس سيب زميني با سس پياز کاراملي، يک پيش غذاي خوشمزهمواد لازم براي سس پياز کاراملي
روغن زيتون : 2 قاشق غذا خوري
پياز شيرين خلالي شده : 2 عدد يا تقريبا 5 فنجان
خامه ترش : 1 فنجان
دوغ : 1/2 فنجان
نمک : 1 قاشق چاي خوري
طرز تهيه سس پياز کاراملي
حدود 20 دقيقه پيازهاي خلالي شده را روي حرارت متوسط تفت دهيد تا کاملا کاراملي رنگ شوند.
سپس 1 قاشق غذاخوري آب به آن اضافه کرده و روي حرار بسيار کم بگذاريد تا آب به خرد پيازها برود.
زير تابه را خاموش کرده و بگذاريد براي 1 ساعت خوب سرد شود.
حدود يک قاشق غذاخوري از پيازهاي سرخ شده را کنار بگذاريد.
درون کاسه بزرگي دوغ، خامه ترش و نمک را با هم کاملا مخلوط کنيد.
پيازهاي کاراملي شده را درون اين سس ريخته و کاملا هم بزنيد.
براي تزيين يک قاشق پياز کاراملي را روي سس بريزيد.
اين سس را همراه با چيپس ميل کرده و از طعم متفاوت ان لذت ببريد.
سس پياز کاراملي
![سس پياز کاراملي]()

منبع: سيمرغ
-
جمعه ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۱:۰۵ PM
-
۷۹۱ بازدید
-

-
چه خبر