بزرگنمايي:
چه خبر - رازهاي يک مرغ بريان خوشمزه
1 - وزن مرغي که براي اين منظور استفاده ميکنيد، بايد يک کيلوگرم به بالا باشد. البته بهترين وزن يک کيلو و 200 گرم است. به اين ترتيب در پايان پخت، مرغي مغز پخت شده و خوش طعم خواهيد داشت.
2 - وقتي مرغ را در فر قرار ميدهيد، آن را از شکم روي سيني بگذاريد تا کمر مرغ از بالا حرارت ببيند. به اين ترتيب نرم و آبدار خواهد شد.
3 - براي آنکه مرغ بيش از اندازه خشک نشود، بهتر است دماي فر در يک ساعت 180 درجه سانتيگراد و در 30 دقيقه آخر 160 درجه سانتيگراد باشد.
4 - بهتر است وقتي کره را با زعفران مخلوط کرديد، بگذاريد سرد شود و به صورت کرم درآيد آنگاه تمام سطوح مرغ (داخل و خارج) را با آن آغشته کنيد.
5 - پوست مرغ را قبل از پخت جدا نکنيد. در پايان پخت آن را از گوشت جدا و مرغ را تکه و سرو کنيد.
6 - اين غذا را ميتوانيد با نان يا برنج سرو کنيد و در کنار آن سبزيهاي پختهاي مانند هويج و لوبيا سبز بخارپز شده قرار دهيد. تکههاي سيبزميني تنوريشده نيز در صورتي که اين غذا با برنج يا نان سرو نشود، ميتواند سيرکنندگي وعده غذايي را افزايش دهد.
اگر اضافه وزن داريد
بهتر است سينهمرغ را برش بزنيد و مقداري از آن را ميل کنيد. سبزيهايي مانند قارچ، لوبياسبز و هويج نيز ميتواند به همراه آن سرو و ميل شود. نوشيدنيتان نيز ميتواند يک ليوان آب معمولي باشد.
اگر يبوست داريد
ميتوانيد به وعده غذايي آماده سروتان يک قاشق غذاخوري روغنزيتون اضافه و آن را با يک بشقاب سبزي خوردن تازه ميل کنيد. ميتوانيد همراه غذا نيز کدوسبز پختهشده و فلفلدلمهاي رنگي سرو کنيد.
اگر لاغر هستيد
پيشنهاد ميکنيم قسمتهاي چربتر مرغ مانند ران را ميل کنيد و سبزيهايي مانند نخودفرنگي، ذرت و کمي هم سيبزميني در کنار آن قرار دهيد. نوشيدنيتان نيز به همراه اين غذا ميتواند يک ليوان شربت آب ليموي تازه باشد تا اشتهايتان افزايش پيدا کند.
منبع : salamat.ir