بزرگنمايي:
چه خبر - يک پيش غذاي شيک با سيب زميني سرخ کرده درست کنيدمواد لازم براي سيب زميني سرخ کرده به سبک لاتين
سيب زميني خلالي : 4 تا 5 عدد
هات داگ : 4 عدد
روغن و نمک براي سرخ کردن : مقداري
مواد لازم براي سس مخصوص
تخم مرغ : 1 عدد
پياز سفيد خرد شده : 4 قاشق غذاخوري
آب ليموي تازه : 4 قاشق غذاخوري
روغن افتابگردان : 4/3 تا 1 فنجان
شير : 1 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي خرد شده : 8 عدد
نمک : مقداري
فلفل قرمز چيلي : 2 عدد خرد شده و بدون دانه
سس قرمز تند : مقداري
سبزي معطر مانند گشنيز : مقداري خرد شده
طرز تهيه يک پيش غذاي خوشمزه با سيب زميني سرخ کرده
مرحله اول درست کردن سيب زميني سرخ کرده به سبک لاتين
شير، تخم مرغ، پياز خرد شده ( نصف مقدار )، آب ليموي تازه ( نصف مقدار )، گوجه فرنگي ( نصف مقدار )، روغن آفتابگردان، سس قرمز تند و فلفل قرمز چيلي را درون مخلوط کن کاملا ميکس کنيد.
مقداري نمک به آن اضافه کنيد.
مرحله دوم درست کردن سيب زميني سرخ کرده به سبک لاتين
سيب زميني ها خلالي خرد شده را درون آب خيس کرده و درون روغن کاملا سرخ کنيد.
مرحله سوم درست کردن سيب زميني سرخ کرده به سبک لاتين
هات داگ ها را از وسط به دو نيم کرده و بالاي هر کدام را يک برش + مانند بزنيد.
هات داگ ها را مانند سيب زميني ها درون روغن سرخ کنيد.
مرحله چهارم درست کردن سيب زميني سرخ کرده به سبک لاتين
سس آماده شده را درون ليوان ها بريزيد.
سيب زميني هاي سرخ شده را درون ليوان ها کاملا درون سس قرار دهيد
هات داگ ها را روي سيب زميني ها قرار دهيد.
مرحله پنجم درست کردن سيب زميني سرخ کرده به سبک لاتين
آبليموي تازه، نصف پيازها و گوجه فرنگي هاي باقي مانده، را با هم مخلوط کنيد. مقداري سبزي هاي معطر مانند گشنيز خرد شده را روي مخلوط گوجه و پياز ريخته و با کمي نمک طعم دار کنيد.
مرحله ششم درست کردن سيب زميني سرخ کرده به سبک لاتين
اين مخلوط را روي سيب زميني ها قرار دهيد.
منبع: سيمرغ