آخرین اخبار

سرخ کردن ماهي با روغن زيتون يا روغن سرخ کردني؟ کدام بهتر است؟ آشپزي

سرخ کردن ماهي با روغن زيتون يا روغن سرخ کردني؟ کدام بهتر است؟

  بزرگنمايي:

چه خبر - ماهي را با چه روغني سرخ کنيم بهتر است؟

مطالعات نشان مي دهد بهترين شيوه پخت ماهي، سرخ کردن آن در روغن زيتون خام و تصفيه نشده است. به گفته محققان اسپانيايي، سرخ کردن ماهي در روغن زيتون خام موجب مي شود روغن از لحاظ ميزان اُمگا3 غني تر شود.

به گفته محققان دانشگاه باسکيو اسپانيا، ماهي سرخ شده در روغن زيتون فوق خام و آماده شده در مايکروويو، سالم ترين نوع پخت ماهي است. طبق اين مطالعه، مشخص شده است تکنيک هاي سرخ کردن، ماهيت روغن مورد استفاده و گونه ماهي مصرفي بر تغييرات روي داده در زمان سرخ شدن ماهي تاثير مي گذارد.

باربارا نيوآ اکواريا، عضو تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «انتخاب روغن پخت و پز، بواسطه تاثير بر الگوي ليپيد موجود در ماهي و بر ايجاد احتمالي ترکيبات سمي در روغن در طول سرخ کردن، بسيار حائز اهميت است و مي تواند بر سلامت مواد خوراکي و انسان تاثير گذارد.»

براي انجام اين تحقيق، فيله ماهي خاردار اروپايي و ماهي سيم در ماهيتابه و در مايکرويو با استفاده از روغن زيتون فوق خام تصفيه نشده و روغن آفتابگردان تصفيه شده سرخ شدند. طبق يافته هاي اين مطالعه، در طول مدت سرخ شدن، نه تنها ليپيدهاي ماهي به روغن سرخ کردني منتقل شدند بلکه اجزاي روغن نيز به فيله ماهي منتقل شدند.

مطالعه آشکار ساخت بعد از سرخ شدن، روغن زيتون غني از اُمگا-3، گروه هاي آسيل اُمگا-1، چربي لينولئيک و چربي اشباع شده (حاصل از ماهي) شده بود.



منبع : mehrnews.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم