سرخ کردن ماهي با روغن زيتون يا روغن سرخ کردني؟ کدام بهتر است؟
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - ماهي را با چه روغني سرخ کنيم بهتر است؟
مطالعات نشان مي دهد بهترين شيوه پخت ماهي، سرخ کردن آن در روغن زيتون خام و تصفيه نشده است. به گفته محققان اسپانيايي، سرخ کردن ماهي در روغن زيتون خام موجب مي شود روغن از لحاظ ميزان اُمگا3 غني تر شود.
به گفته محققان دانشگاه باسکيو اسپانيا، ماهي سرخ شده در روغن زيتون فوق خام و آماده شده در مايکروويو، سالم ترين نوع پخت ماهي است. طبق اين مطالعه، مشخص شده است تکنيک هاي سرخ کردن، ماهيت روغن مورد استفاده و گونه ماهي مصرفي بر تغييرات روي داده در زمان سرخ شدن ماهي تاثير مي گذارد.
باربارا نيوآ اکواريا، عضو تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «انتخاب روغن پخت و پز، بواسطه تاثير بر الگوي ليپيد موجود در ماهي و بر ايجاد احتمالي ترکيبات سمي در روغن در طول سرخ کردن، بسيار حائز اهميت است و مي تواند بر سلامت مواد خوراکي و انسان تاثير گذارد.»
براي انجام اين تحقيق، فيله ماهي خاردار اروپايي و ماهي سيم در ماهيتابه و در مايکرويو با استفاده از روغن زيتون فوق خام تصفيه نشده و روغن آفتابگردان تصفيه شده سرخ شدند. طبق يافته هاي اين مطالعه، در طول مدت سرخ شدن، نه تنها ليپيدهاي ماهي به روغن سرخ کردني منتقل شدند بلکه اجزاي روغن نيز به فيله ماهي منتقل شدند.
مطالعه آشکار ساخت بعد از سرخ شدن، روغن زيتون غني از اُمگا-3، گروه هاي آسيل اُمگا-1، چربي لينولئيک و چربي اشباع شده (حاصل از ماهي) شده بود.
منبع : mehrnews.com
-
شنبه ۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰:۲۹ AM
-
۸۱۵ بازدید
-
-
چه خبر