با قارچ يک پيش غذاي باکلاس نيم ساعته درست کنيد!!
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي قارچ شکم پر با اسفناج
برگ اسفناج : 200 گرم
پوره سير يا سير رنده شده : 2 قاشق چايخوري
کره : 3 قاشق چايخوري
پنير پارمزان : 4 قاشق چايخوري
خامه ترش : 3 قاشق چايخوري
قارچ بزرگ : 10 عدد
نمک : به مقدار لازم
طرز تهيه قارچ شکم پر با اسفناج
اسفناج را ريز خرد کنيد.
تمام مواد را با اسفناج کاملا مخلوط کنيد.
قارچ ها را کاملا بشوييد و پايه آنها را جدا کنيد.
کف تابه تان را با قلمو چرب کنيد.
يک قاشق از مواد درون هر قارچ ريخته و قارچ ها را درون تابه بگذاريد.
تابه را درون فر بگذاريد تا پنير کاملا آب شود.
مرحله اول درست کردن قارچ شکم پر با اسفناج
مرحله دوم درست کردن قارچ شکم پر با اسفناج
منبع: سيمرغ
-
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۹:۳۹:۱۲ AM
-
۱۸۷۳ بازدید
-
-
چه خبر