با قارچ يک پيش غذاي باکلاس نيم ساعته درست کنيد!!
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي قارچ شکم پر با اسفناج
برگ اسفناج : 200 گرم
پوره سير يا سير رنده شده : 2 قاشق چايخوري
کره : 3 قاشق چايخوري
پنير پارمزان : 4 قاشق چايخوري
خامه ترش : 3 قاشق چايخوري
قارچ بزرگ : 10 عدد
نمک : به مقدار لازم
طرز تهيه قارچ شکم پر با اسفناج
اسفناج را ريز خرد کنيد.
تمام مواد را با اسفناج کاملا مخلوط کنيد.
قارچ ها را کاملا بشوييد و پايه آنها را جدا کنيد.
کف تابه تان را با قلمو چرب کنيد.
يک قاشق از مواد درون هر قارچ ريخته و قارچ ها را درون تابه بگذاريد.
تابه را درون فر بگذاريد تا پنير کاملا آب شود.
مرحله اول درست کردن قارچ شکم پر با اسفناج
![مرحله اول درست کردن قارچ شکم پر با اسفناج]()

مرحله دوم درست کردن قارچ شکم پر با اسفناج
![مرحله دوم درست کردن قارچ شکم پر با اسفناج]()

منبع: سيمرغ
-
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۹:۳۹:۱۲ AM
-
۱۸۸۵ بازدید
-

-
چه خبر