بزرگنمايي:
چه خبر - سوپ عدس براي افطار ماه رمضان
عدس غني از فيبر، پروتئين و ويتامين C و کم کالري است که باعث مي شود يک گزينه مورد پسند فوق العاده سالم و گياهي باشد.
مواد لازم براي سوپ عدس براي افطار ماه رمضان
روغن زيتون : 1/4 پيمانه
پياز ريز خرد شده : 1 پيمانه
عدس قرمز : 1 پيمانه، به طور کامل شسته شده
سبزيجات معطر : 2 پيمانه
نمک براي مزه دار کردن
زيره سبز : 1 قاشق غذا خوري
زرد چوبه : 1 قاشق چاي خوري
نصف ليموي فشرده شده
جعفري براي چاشني
طرز تهيه سوپ عدس براي افطار
1 - در يک قابلمه روي حرارت متوسط پياز خرد شده را با روغن زيتون به آرامي تفت دهيد تا قهوه اي شود.
2 - عدس را اضافه کرده و با پياز براي يک يا دو دقيقه هم بزنيد (عدس ها را قبل از پختن، بو بدهيد تا به آنها عطر و طعم بيشتري دهد).
3 - سبزيجات و 6 فنجان آب اضافه کنيد (و يا مي توانيد 6 فنجان آب مرغ اضافه کنيد).
4 - در قابلمه را گذاشته و آن را روي حرارت کم و متوسط به مدت يک ساعت قرار دهيد تا زماني که عدس ترد شود.
5 - اکنون پس از پختن آنها، زيره سبز، زردچوبه، نمک براي مزه دار کردن، و آب نصف يک ليمو را اضافه کنيد.
6 - اين ترکيب را با استفاده از يک مخلوط کن برقي مخلوط کنيد تا يک سوپ منسجم و خامه اي بدست آيد.
7 - با جعفري به آن چاشني بزنيد و آن را گرم ميل کنيد.
منبع: سيمرغ