آش گوجه سبز، يک آش مفيد براي اطفار روزه داران
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي آش گوجه سبز
لپه : 250 گرم
گوجه سبز : نيم کيلو
لوبيا قرمز : 100 گرم
جو پرک : 250 گرم
پياز نگيني خرد شده : 2 عدد بزرگ
سبزي آش : 250 گرم
آب گوشت يا مرغ : 2 ليوان
برنج نيم دانه پخته شده : 1 ليوان
نعنا داغ و سير داغ : به مقدار لازم
نمک و ادويه : به مقدار لازم
طرز تهيه آش گوجه سبز
لوبيا و لپه را يک روز قبل خيس کرده و چند بار آب آن را عوض کنيد. سپس بگذاريد تا بپزد.
گوجه سبزها را با کمي آب بگذاريد تا کامل بپزد. بعد از اينکه کامل پخته شد، هسته و پوست هاي گوجه سبز را جدا و آن را کاملا صاف کنيد.
پياز داغ نگيني را درون روغن تفت دهيد.
نمک و ادويه را به پياز در حال تفت اضافه کنيد.
سبزي آش، جو پرک خيس شده،برنج نيم دانه پخته شده و لوبيا و لپه پخته شده را اضافه کرده و مقدار بسيار کمي تفت دهيد.
گوجه سبزهاي پخته شده را اضافه کرده و مخلوط کنيد.
در انتها 2 ليوان آب گوشت يا مرغ را اضافه کنيد.
درب قابلمه را نيم باز بگذاريد تا آش کاملا جا بيفتد.
به دليل وجود گوجه سبز اين آش ترش مزه است.
نکته : اين آش به دليل وجود گوجه سبز براي روزه داران در وعده افطار بسيار مناسب است زيرا سبب اجابت مزاج مي شود.
منبع: سيمرغ
-
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۹:۳۵ AM
-
۵۳۴ بازدید
-
-
چه خبر