اين خورش بهاري خوش طعم يک پيشنهاد عالي براي وعده سحري تان است!!
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي تهيه خورش کنگر
کنگر خرد شده و تفت داده شده : 250 گرم
نعناع و جعفري : 200 گرم
سبزي قورمه سبزي : 200 گرم
گوشت : 250 گرم
پياز خرد شده : 2 عدد متوسط
پياز : 1 عدد متوسط خام
نمک و ادويه : به مقدرا دلخواه
رب نارنج : دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه خورش کنگر
کنگرهاي پاک شده و خرد شده را درون روغن کمي تفت دهيد تا سبک شوند. دقت کنيد قطعات خرد شده کنگر بايد نسبت به کرفس کمي بزرگتر باشند.
سپس پياز خرد شده را تفت دهيد و کمي نمک و ادويه را اضافه کنيد.
گوشت را کمي درون مخلوط پياز و ادويه تفت دهيد تا رنگش کمي تغيير کند.
سبزي ها را بايد مخلوط و از قبل سرخ کرده باشيد.
سبزي ها و کنگرهاي سرخ شده را به مخلوط گوشت و پياز اضافه کنيد و کمي تفت بدهيد.
درون قابلمه مقداري آب بريزيد و درب قابلمه را بگذاريد تا گوشت و کنگرها کاملا بپزد.
بعد از حدود 1 ساعت يک عدد پياز خانم را به صورت درسته درون قابلمه بياندازيد تا کاملا بپزد.
بعد از پختن پياز، آن را خارج کرده و کامل ميکس کنيد و پياز ميکس شده را دوباره به درون قابلمه برگردانيد . با اين کار خورش شما غليظ و خوش طعم خواهد بود.
بعد از اين که خورش شما کاملا پخت رب نارنج را اضافه کرده و طعم خورش تان را بچشيد.
اگر مي خواهيد خورش تان روغن بيشتري بياندازد حدود نيم ساعت قبل از خاموش کردن اجاق گاز، دو تا سه قالب کوچک يخ داخل خورش بياندازيد.
منبع: سيمرغ
-
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱:۱۷ AM
-
۸۶۱ بازدید
-
-
چه خبر