آخرین اخبار

7 تکنيک که غذاي رستوران ها را خوشمزه مي کند!!! آشپزي

7 تکنيک که غذاي رستوران ها را خوشمزه مي کند!!!

  بزرگنمايي:

چه خبر - 7 تکنيک خوشمزه کردن غذا

1 - ساقه‌هاي سفت کلم پيچ را جدا کنيد و فقط برگ‌هاي نرم آنرا بخوريد. خيلي راحت مي‌توانيد کلم پيچ را همراه با ساير سبزيجات در سالاد استفاده کنيد يا کمي کلم پيچ خردشده به سوپ مورد علاقه‌تان اضافه کنيد.

2 - در همبرگر، کوفته، سس اسپاگتي و ماکاروني يا لازانيا، نيمي از گوشت مصرفيتان را با پروتئين سويا جايگزين کنيد. ابتدا پروتئين سويا را با مايعي تشکيل شده از سوس گوجه فرنگي و شير مخلوط کنيد که مزه بهتري پيدا کند و بعد آنرا با مابقي گوشتتان مخلوط کنيد. مطمئن باشيد هيچکس تفاوت آن را نخواهد فهميد.

3 - به جاي شيرهاي معمولي، يکبار هم شير سويا را امتحان کنيد. ميوه يا آبميوه مورد علاقه خود را به همراه کمي عسل يا شيره افرا براي شيرين‌تر کردن آن به شيرسويا اضافه کنيد و خواهيد ديد که در کمتر از يک دقيقه نوشيدني فوق العاده خوشمزه و سالم خواهيد داشت.

4 - لوبيا پخته را با کمي سس تورتيلا، مرغ، سبزيجات، سالسا و پنير مخلوط کنيد و غذايي فوق العاده خوشمزه خواهيد داشت. براي خوشمزه‌تر کردن لوبيا چشم بلبلي هم مي‌توانيد موقع استفاده کمي سس سالسا تند به آن اضافه کنيد.

5 - سبزيجات نرمي مثل برگ چغندر يا اسفناچ وقتي پژمرده‌تر باشند، خوشمزه‌تر مي‌شوند. آن‌ها را با آب سرد خوب بشوييد، بعد همه را در يک قابلمه بزرگ ريخته و 3 تا 5 دقيقه با حرارت متوسط بجوشانيد. بعد آب آن را کامل گرفته و خرد کنيد. سپس به همراه سير خردشده، پنير پارمسان، زنجبيل تازه يا پياز خرد شده سرخ کنيد.

6 - براي بالا بردن سرعت و تسهيل استفاده مي‌توانيد از کنسرو حبوبات استفاده کنيد. فقط کافي است آن را زير آب سرد بگيريد و قبل از اضافه کردن به غذا آن را آبگيري کنيد.

7 - سبزيجات تلخ‌تر مثل کلم پيچ يا سبزيجات خردل مزه قوي تري دارند. پس به جاي دور ريختن اين نوع سبزيجات، آن‌ها را 8 تا 12 دقيقه بپزيد تا مزه دلپذيرتري پيدا کنند. براي آن‌ها مي‌توانيد از چاشني ابليمو، سير، فلفل قرمز، يا سس گوجه فرنگي و سرکه استفاده کنيد.



منبع : jamejamonline.ir/sara



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم