سالاد سيب زميني کاليفرنيايي، يک پيش غذاي شيک و باکلاس!!!
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر -
اين واقعاً يک سالاد سيب زميني متفاوت است.عاشق مغز کنگر فرنگي مزه دار شده در اين دستور خواهيد شد. نياز به افزودن نمک نيست. لازم به استفاده تمام سس آماده شده نيست پس مراقب باشيد مواد را داخل سس نريزيد بلکه سس را کم کم به مواد اضافه کنيد تا به قوام دلخواه برسيد.
مواد لازم براي سالاد سيب زميني کاليفرنيايي
700 گرم سيب زميني تازه، کوچک و پوست نکنده
نمک به ميزان لازم
½ پيمانه مايونز
1 قاشق غذا خوري سرکه قرمز
1 قاشق غذاخوري سس خردل
½ قاشق غذا خوري ادويه ليمو و فلفل
½ قاشق غذا خوري شويد تازه – خرد شده
يک شيشه مغز کنگر فرنگي مزه دار شده (168 گرم)
1/3 پيمانه پياز ريز خرد شده
3 عدد تخم مرغ آب پز ريز خرد شده
1 قاشق غذا خوري خيار شور ريز خرد شده
طرز تهيه سالاد سيب زميني کاليفرنيايي
سيب زميني ها را با کمي نمک داخل يک قابلمه ريخته روي آن آب بريزيد به طوري که سطح سيب زميني ها با آب پوشانده شود. در ظرف را گذاشته به مدت 20 دقيقه يا تا زمانيکه سيب زميني ها نرم شود آنها را بپزيد.
سپس آبکش کرده اجازه دهيد تا خنک شود و بعد به قطعات کوچک خرد کنيد.
آماده کردن سس : مايونز، سرکه، خردل، ادويه فلفل و ليمو و شويد خرد شده را در يک ظرف به خوبي با هم مخلوط کنيد.
سيب زميني هاي خرد شده را در يک کاسه بزرگ ريخته سس را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنيد تا به قوام دلخواه برسيد.
سپس کنگر فرنگي ، پياز، تخم مرغ و خيار شور را اضافه کنيد و هم بزنيد.
در ظرف را گذاشته براي 4 تا 24 ساعت در يخچال گذاشته و قبل از سرو کمي هم بزنيد.
توصيه : مي توانيد از مايونز کم چرب نيز در اين دستور استفاده کنيد.
سالاد سيب زميني کاليفرنيايي
منبع: سيمرغ
-
دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶:۴۷ PM
-
۷۶۲ بازدید
-
-
چه خبر