با خوردن اين پاستا، انگشت هايتان را هم مي خوريد!!!
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم پاستاي پنه با ريحان و گوجه فرنگي
پاستاي پنه : يک بسته ( پاستاهاي لوله اي ميان تهي قطردار را همان پاسته پنه گويند )
روغن ريحان : يک قاشق غذاخوري
روغن زيتون : يک قاشق غذاخوري
سه حبه سير له شده
500 گرم گوجه فرنگي گيلاسي از وسط دو نيم شده
1 پيمانه پنير رنده شده پپرجک (يک نوع پنير نرم که با انواع مختلف فلفل طعم دار شده است)
1 پيمانه پنير رنده شده موزرلا
¼ پيمانه پنير پارمزان رنده شده
1 قاشق غذا خوري ريحان تازه خرد شده
طرز تهيه پاستاي پنه با ريحان و گوجه فرنگي
يک قابلمه بزرگ آب را جوش آورده ، پاستا ها را در آب جوش تا زماني که کامل پخته شوند مي جوشانيم اما نبايد له شوند در حدود 11 دقيقه، و سپس آبکش مي کنيم.
روغن ريحان و روغن زيتون را روي حرارت متوسط گذاشته ،سير را اضافه کرده تفت مي دهيم تا نرم شود.
گوجه فرنگي را اضافه کرده ، حرارت را کم مي کنيم و اجازه مي دهيم به مدت 10 دقيقه بجوشد.
پنيرها را اضافه کرده زماني که پنيرها آب شد پاستاي پخته شده را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم.
با نمک و فلفل و ريحان تازه خرد شده مزه دار مي کنيم.
پاستاي پنه با ريحان و گوجه فرنگي
منبع: سيمرغ
-
شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۰:۵۵ PM
-
۷۸۸ بازدید
-
-
چه خبر