با اسفناج يک غذاي جديد،خوش طعم و کم کالري درست کنيد!!!
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي کوکوي اسفناج بيکن و پياز
کوکو اسفناج بيکن و پياز مي تواند يک صبحانه يا نهار زيبا،کم چرب و کم کالري براي تان باشد.. ( مي توانيد به عنوان شام هم از آن استفاده کنيد)
2 تکه بيکن بوقلمون، خرد شده
¼ ق چ فلفل سياه آسياب شده
¼ ق چ جوز هندي
5 عدد سفيده تخم مرغ، زده شده
1 عدد تخم مرغ کامل، زده شده
1و ½ پيمانه پياز شيرين که به ورقه هاي نازک خرد شده
2 ق غ آب
¼ ق چ شکر
4 فنجان اسفناج تازه، خرد شده
¼ پيمانه پنير موزرلاي رنده شده
طرز تهيه کوکوي اسفناج بيکن و پياز
فر را روي 230 درجه فارنهايت بگذاريد.
بيکن هاي خرد شده را در يک ماهيتابه بزرگ نچسب روي حرارت متوسط حرارت دهيد تا حسابي سرخ شوند.
در يک کاسه بزرگ بيکنهاي سرخ شده ، فلفل، جوز هندي، سفيده هاي تخم و يک عدد تخم مرغ کامل را با هم مخلوط کرده به خوبي هم بزنيد و کنار بگذاريد.
پيازها را به همان ماهيتابه اي که بيکن ها را در آن سرخ کرده ايد اضافه کنيد.
در ظرف را بسته به مدت 5 دقيقه يا تا زماني که نرم شوند بپزيد گه گاه پيازها را هم بزنيد.
آب و شکر را اضافه کنيد و تا زماني که پيازها کاملاً نرم و طلايي شوند حرارت دهيد.
اسفناج را اضافه کرده ، در ظرف را بسته 2 دقيقه ديگر حرارت دهيد تا زماني که آب اسفناجها کشيده شود.
به آرامي مخلوط تخم مرغها را داخل ماهيتابه ريخته و در تمام ماهيتابه به طور يکنواخت پخش کنيد.
با حرارت کم به مدت 5 دقيقه يا تا زماني که تخم مرغ خودش را بگيرد بپزيد.
دسته هاي ماهيتابه را با فويل بپوشانيد تا در فر نسوزد.
ماهيتابه را درون فر گذاشته به مدت 5 دقيقه بپزيد. بعد پنير موزرلا را پاشيده 1 دقيقه ديگر در فر بگذاريد.
کوکوي اسفناج بيکن و پياز
ارزش غذايي هر وعده از اين غذا ( اندازه وعده غذايي : 1/2 کوکو)
کالري : 212
چربي : 7.8 گرم
روغن اشباع : 3.3
شکر : 9 گرم
فيبر : 3.6 گرم
پروتئين : 21.7 گرم
کلسترول : 115.7 گرم
کربوهيدرات : 13.8 گرم
منبع: سيمرغ
-
يکشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۹:۳۶:۰۳ AM
-
۷۱۴ بازدید
-
-
چه خبر