با تخم مرغ يک غذاي شيک و باکلاس درست کنيد!!!
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي تخم مرغ شکم پر
تخم مرغ پخته : 2 عدد بزرگ
پيازچه ريز شده : 2 قاشق مرباخوري
جعفري خرد شده : 2 قاشق مرباخوري
خردل : يک دوم ق.م
سس مايونز : 1 قاشق غذاخوري
سس گوجه فرنگي ( کچاپ ) : 1 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
زيتون سياه : 5 عدد
طرز تهيه تخم مرغ شکم پر
تخم مرغ را پس از پختن با دقت از وسط به صورت طولي نصف کرده و زرده را خارج مي کنيم.
زرده را با چنگال له کرده و به مايونز، کچاپ، پياز و جعفري ريز شده، خردل، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده تا يک دست شود.
مي توانيد براي اين که در مرحله بعد براي قيف زدن راحت تر باشيد مواد را داخل دستگاه غذاساز بريزيد.
مواد را پس از يک دست شدن داخل قيف ريخته و همراه ماسوره درشت داخل سفيده ها زده و روي آن را با برگ جعفري و برش زيتون سياه تزيين کرده و سرو مي کنيم.
نکات مهم براي درست کردن تخم مرغ شکم پر
دقت کنيد که تخم مرغ بايد کامل پخته شده باشد تا زرده سفت سفت باشد.
تخم مرغ را با دقت بدون اينکه سفيده ترک بخورد از وسط به صورت طولي برش دهيد. دقت کنيد که پس از خارج کردن زرده کاسه ايجاد شده در سفيده براي مهم است.
با توجه به مواد لازم مي توانيد کمي ميزان مواد را بر طبق ذائقه خودتون کم يا زياد نماييد . اما دقت کنيد که بافت از بين نرود.
منبع : peymooneh.com
-
سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۳:۲۹ PM
-
۹۹۱ بازدید
-
-
چه خبر