مرغ شکم پر را با اين دستور بي نقص درست کنيد!!
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي مرغ شکم پر
مرغ : 1 عدد
مغز گردو : 1/2 ليوان
پياز : 2 عدد
سير : 2 حبه
زعفران دم کرده : 2 قاشق چايخوري
سبزي معطر ( جعفري يا گشنيز ) : 2 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي : 1 قاشق چايخوري
رب انار : 2 قاشق غذاخوري
زرشک : 1 قاشق غذاخوري
کره ، نمک و فلفل : مقدار لازم
طرز تهيه مرغ شکم پر
داخل ماهيتابه مقداري روغن بريزيد ، پياز و سير را خرد کنيد و در روغن تفت دهيد تا نرم شوند سپس سبزي معطر را اضافه کنيد و تفت دهيد تا سبزي سرخ شود.
در ادامه گردوهاي خرد شده ، زرشک ، زعفران دم کرده ، رب گوجه فرنگي و رب انار را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد و از روي حرارت برداريد.
موادي که آماده کرده ايد را داخل شکم مرغ بريزيد و با دست خوب پخش کنيد تا تمام سطح داخلي مرغ به اين مواد آغشته شود سپس با نخ کوک يا هر نوع نخ ضخيمي که داريد مرغ را جمع کنيد.
ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوي سينه ها بياوريد و زير استخوان سينه نخ را بپيچانيد سپس دو طرف نخ را به بخش انتهايي پاي مرغ 2 بار بچرخانيد و گره بزنيد ( در زمان پيچاندن نخ را بکشيد تا مرغ جمع شود ).
نخ هاي اضافي را قيچي کنيد ، کره را آب کنيد سپس با دست تمام سطح مرغ را با کره آب شده ماساژ دهيد ( ميتوانيد براي آبدار ماندن مرغ زير پوست سينه مرغ را به آرامي بلند کنيد و فاصله ميان پوست و گوشت را نيز به کره آغشته کنيد ).
پس از اماده شدن مرغ روي آن مقداري نمک و فلفل بپاشيد ، مرغ را داخل ظرف پيرکس يا سيني فر قرار دهيد و 2 ليوان آب داخل ظرف بريزيد ( ميتوانيد به جاي آب با سبزيجاتي مانند سيب زميني ، هويج و … زير مرغ را پر کنيد ).
مرغ داخل فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 1 ساعت قرار دهيد تا مرغ پخته و روي آن طلايي شود ( ممکن است زمان بيشتري لازم باشد ) سپس نخ هاي اطراف مرغ را جدا کنيد و مرغ را سرو نماييد.
منبع : iracook.com
-
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۶:۱۴ AM
-
۷۸۷ بازدید
-
-
چه خبر