کباب کوبيده را اين بار با طعمي عالي و متفاوت درست کنيد!!
آشپزي
بزرگنمايي:
مواد لازم براي کباب کوبيده مرغ
نمک : به ميزان لازم
سير : 1 تا 2 حبه
پياز : 1 عدد رنده شده و 2 عدد حلقه شده
سماق ( قرمز ) : 1 قاشق سوپخوري
کره : 3 قاشق سوپخوري
زردچوبه : به ميزان لازم
فلفل : به ميزان لازم
زعفران ( آبکرده و غليظ ) : به ميزان لازم
زيره (آ سياب شده ) : به ميزان لازم
تخم گشنيز ( آسياب شده ) : به ميزان لازم
مرغ ( بدون استخوان و پوست ) : نيم کيلو
گوجه فرنگي : به ميزان لازم
سبزي ( اختياري ( معطر )) : به ميزان لازم
طرز تهيه کباب کوبيده مرغ
ابتدا مرغ را 2 بار چرخ کنيد و با نمک ورز دهيد.
پياز رنده شده را با سير رتده شده شده، سماق، کرهي نرمشده، ادويهها و محلول زعفران غليظ مخلوط کنيد سپس به مايهي گوشت فوق اضافه مخلوط نماييد و اگر آب اضافي داشت بگيريد.
مواد را به خوبي و مدت مناسب ورز دهيد تا انسجام پيدا کند.
اندکي روغن کف تابه مورد نظر بريزيد و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنيد سپس مايهي گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و يکدست پخش کنيد، در تابه را بگذاريد و روي حرارت کم قرار دهيد، پس از آب انداختن گوشت در تابه را برداريد و کباب را به اشکال دلخواه برش دهيد سپس مجدداً در تابه را بگذاريد و اجازه دهيد تا آب گوشت جمع شود سپس کبابها را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم طلايي رنگ شود، پيازهاي ورقه شده را که به صورت حلقه در آوردهايد روي سطح کبابها بچينيد مجدداً در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد تا کباب و پياز پخته شود.
در اين فاصله سيني مورد نظر را چرب و گوجه فرنگيهاي کوچک را روي سيني قرار و يک بعلاوه کوچک روي آنها ايجاد کنيد و روي آن کمي سبزي معطر خشک شده نظير گشنيز، نعناء، يا جعفري و ... بريزيد و نمک بپاشيد.
سپس سيني را در فر 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهيد پس از آماده شدن از فر خارج کنيد.
کبابهاي آماده شده را که از رنگ و طعم بينظيري برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجه فرنگيهاي آماده شده و چلوي دور نگ ( سفيد و زعفراني ) و چند برگ سبز تزيين سپس سرو نماييد.
منبع : hashpazi.ir
-
۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۴:۲۱ ب.ظ
-
۷۳۷ بازدید
-
-
چه خبر