بزرگنمايي:
چه خبر - مواد مورد نياز براي تهيه گراتن ماکاروني
ماکاراني فرمي : 300 گرم
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
سس بشامل : 1 دستور
پنير پارمزان : 200 گرم
بيشتر بدانيد : گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني
طرز تهيه گراتن ماکاروني
ابتدا گوشت چرخ کرده را همراه پياز و ادويه گوشت و پودر سير و کمي فلفل و رب گوجه فرنگي آماده کنيد.
سس بشامل يا سس سفيد را نيز طبق دستور ذکر شده در لازانيا تهيه کنيد.
يک ظرف مربع يا مستطيل پيرکس را در نظر بگيريد کمي از سس بشامل را کف ظرف بريزيد و صاف کنيد سپس نيمي از ماکاراني فرمي آبکش شده را روي سس بريزيد اکنون کمي از مواد گوشتي و سس بشامل را به همه جاي ماکاراني ها برسانيد .
در صورت تمايل مي توانيد سطح آن را با پنير پارمزان بپوشانيد ولي براي کم کالري شدن مي توان کمي به اطراف ظرف فقط بريزيد.(چرا اطراف ظرف؟به برش بهتر گراتن کمک مي کند.)
مجددا ماکاراني فرمي و دوباره مواد گوشتي و سس سفيد را بريزيد.
بهتر است روي گراتن ماکاراني باشد و يک لايه پنير پارمزان بپاشيد.
روي ظرف را با فويل آلومينيومي بپوشانيد و در فر 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه زمان پخت دهيد.
سپس فويل را برداريد و اجازه دهيد 15 دقيقه در فر سطح گراتن طلايي شود.
چند نکته در مورد درست کردن گراتناين مقدار براي 4-5 نفر کافي است.
گراتن را نيز مانند لازانيا اجازه دهيد 10-15 دقيقه خنک شود سپس برش بزنيد و سرو کنيد.
بيشتر بدانيد : گراتن اسفناج و پاستا
بيشتر بدانيد : گراتن سيب زميني و پنير
بيشتر بدانيد : سوفله و گراتن چه تفاوتي با هم دارند؟
بيشتر بدانيد : گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان
بيشتر بدانيد : طرز تهيه گراتن پنير و سبزيجات
بيشتر بدانيد : گراتن سيب زميني و ورميشل
مريم محمدي
منبع: سيمرغ