مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - غذاهايي که بهتر است در فصل بهار بخوريم
نعمت الله مسعودي، متخصص طب سنتي درباره «مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار»، اظهار داشت: حکماي طب سنتي ميگويند در فصل بهار بايد کم خوردن را شروع کنيم، خوردن گوشت را کم کرده و انواع کبابها، حليم، شيريني و ادويهجات کم مصرف شود.
وي با اشاره به مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار، افزود: بايد بيشتر انواع آشها مصرف شود؛ ضمن اينکه مصرف زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبين توصيه ميشود.
حکماي طب سنتي معتقد هستند بايد در فصل بهار نسبت به زمستان ورزش کمتري انجام دهيم؛ ضمن اينکه بايد لباسهاي پنبهاي و خنک مورد استفاده قرار گيرد.
در رابطه با سستي و خوابآلودگي افراد در فصل بهار بايد گفت ذوب شدن اخلاط موجود در بدن سبب کوفتگي، خوابآلودگي و آبريزش بيني ميشود؛ در نتيجه بايد خروجي بدن را بيشتر کنيم و بايد اخلاط ذوبشده که در بدن پخش ميشوند، خارج شوند.
بايد به فکر روشهاي دفعي سالم مانند حجامت و فصد يا فلبوتومي Phlebotomy باشيم، کمتر غذا بخوريم و بيشتر غذاهاي ملين، آلو، خاکشير و انواع آشها را مصرف کنيم تا باعث دفع شدن اخلاط اضافه بدن شود.
بيشتر بدانيد : در بهار چه غذاهايي بخوريم؟
بيشتر بدانيد : توصيه هاي طب سنتي براي فصل بهار
بيشتر بدانيد : در فصل بهار غذاهاي گرم مزاج بخوريم يا سرد مزاج + مزاج آجيل ها
منبع : farsnews.com
-
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۴:۱۱:۲۹ PM
-
۸۷۳ بازدید
-
-
چه خبر