نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - بهترين روش مصرف ميوه ها
مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت با بيان اينکه ميوهها بايد موقع مصرف پوست آنها گرفته شود، گفت: ميوهها وقتي بريده يا پوست گرفته ميشوند، بايد همان موقع مصرف شوند.
زهرا عبداللهي، با بيان اينکه روزانه در رژيم غذايي هر فرد بايد 2 تا 4 واحد ميوه گنجانده شود، افزود: ميوهها در مقايسه با گروههاي ديگر انرژي و پروتئين کمتري دارند و برعکس داراي مقادير قابل توجهي فيبر، ويتامينها و املاح معدني هستند، مواد مغذي مهم اين گروه شامل ويتامين A، ويتامين C، فيبر، مواد معدني و بتاکاروتن است.
مواد غذايي غني از بتاکاروتن در رژيم غذايي به تأمين نياز روزانه بدن به ويتامين A کمک ميکند. بنابراين ميوههايي با رنگهاي سبز، زرد و نارنجي حاوي ميزان قابل توجهي از بتاکاروتن بوده، همچنين تيره بودن اين رنگها نشان از غلظت بالاتري از بتاکاروتن دارد. بتاکاروتن براي پيشگيري از ابتلاء به انواع بيماريها از جمله بيماريهاي قلبي و سرطانها مؤثر است و چنانچه ذخيره بتاکاروتن در بدن کافي نباشد، توان سيستم ايمني بدن براي مقابله با عوامل بيماري زا کاهش پيدا ميکند و به اين ترتيب ممکن است در معرض ابتلاء به انواع عفونتها قرار بگيرد.
بيشتر بدانيد : نشانه هاي مصرف نکردن ميوه و سبزي به اندازه کافي
مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت با بيان اينکه علاوه بر سبزيها، گروه ميوهها نيز خاصيت آنتي اکسيدان دارند، تصريح کرد: منظور از يک واحد ميوه، يک عدد ميوه متوسط است که هر فرد روزانه بايد بين 2 تا 4 واحد بايد مصرف کند و توصيه ميشود، ميوه در ميان وعده استفاده شود.
وي با بيان اينکه به جاي آبميوه، خود ميوه مصرف شود، بهتر است، گفت: با آبگيري، فيبر موجود در ميوهها از بين ميرود و از طرفي مصرف آبميوههاي پاکتي که حاوي آب، شکر و اسانس است، توصيه نميشود.
عبداللهي در خصوص نحوه مصرف ميوه توضيح داد: ميوهها بايد به خوبي شسته شوند و موقع مصرف پوست آنها گرفته شود؛ چراکه احتمال باقي ماندن سموم دفع آفات روي آنها زياد است.
وي گفت: ميوهها وقتي بريده يا پوست گرفته ميشوند، بايد همان موقع مصرف شوند، باقي ماندن ميوه در مدت زمان طولانيتر، حتي در ظروف دربسته ارزش غذايي آن را کاهش ميدهد و ويتامينهايش را از بين ميبرد.
مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت در خصوص سالمندان و افرادي که مشکلات گوارشي دارند، گفت: اين افراد به دليل اينکه نميتوانند ميوه و سبزي را به صورت خام مصرف کنند، ميتوانند ميوه و سبزي را به صورت بخارپز يا کمپوت مصرف کنند و بهتر است اين کمپوتها به صورت خانگي و با مقادير اندک شکر تهيه شود.
بيشتر بدانيد : بهترين روش مصرف ميوه ها براي کاهش وزن
بيشتر بدانيد : چه وقت ميوه بخوريد بهتر است قبل وعده ي غذايي يا بعد آن؟؟
منبع : mehrnews.ir
-
شنبه ۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۳:۰۸:۳۶ PM
-
۸۹۹ بازدید
-
-
چه خبر