طرز تهيه سوپ کلم بروکلي
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - سوپ کلم بروکليمواد لازم براي تهيه سوپ کلم بروکلي براي 2 نفر
كره آب شده : 3 قاشق غذاخوري
پياز خرد شده : نصف پيمانه
آرد : نصف پيمانه
آب مرغ يا آب گوشت : نصف پيمانه
كلم بروكلي ( خرد شده ) : 50 گرم
هويج پخته ( پوره شده ) : يك قاشق غذاخوري
پودر جوز هندي : به مقدار دلخواه
پنير چدار : 60 گرم
نمك و فلفل : به مقدار لازم
بيشتر بدانيد : کلم بروکلي را چگونه مصرف کنيم که خواص بيشتري داشته باشد؟
طرز تهيه سوپ کلم بروکلي
ابتدا پيازهاي خرد شده را با يك قاشق كره آب شده مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. سپس باقي كره را درون يك ظرف ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد. آرد را به آن اضافه كنيد و حدود 5 ـ3 دقيقه به هم بزنيد. سپس آب مرغ يا گوشت را به ظرف اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد و بگذاريد حدود 20 دقيقه بجوشد. حالا كلم بروكلي، هويج و بعد پياز را كه كنار گذاشته بوديد، به مواد درون ظرف اضافه كنيد. حدود 20 تا 25 دقيقه منتظر شويد تا سبزيجات كاملا پخته و نرم شود. نمك و فلفل را به اندازه دلخواه به آن اضافه كنيد. در اين حال سوپ بايد كاملا غليظ شده باشد. مواد را داخل مخلوطكن بريزيد. خوب به هم بزنيد تا حالت پوره پيدا كند، سپس دوباره به قابلمه برگردانيد. حرارت را كمي زياد كنيد و پنير چدار را به آن اضافه كنيد. بگذاريد تا مواد كاملا حالت يكنواخت پيدا كند. وقتي آماده شد، به اندازه دلخواه به آن جوز هندي بزنيد و پس از تزئين، سرو كنيد.
از آنجا كه اين سوپ كالري بالايي دارد، براي كساني كه از رژيمهاي كاهش وزن استفاده ميكنند يا چربي خون بالا دارند، توصيه نميشود.
بيشتر بدانيد : چگونه کرم هاي داخل کلم بروکلي را از بين ببريم؟
بيشتر بدانيد : طريقه شستن کلم بروکلي، 5 روشي که خانمها بايد بدانند
بيشتر بدانيد : آموزش پختن ماهي سالمون با کلم بروکلي
بيشتر بدانيد : کلم بروکلي، از کرم زدايي تا بهترين روش پخت
منبع : jamejamonline.ir
-
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶:۴۲ PM
-
۹۰۷ بازدید
-
-
چه خبر