بزرگنمايي:
چه خبر - ترتيلاي قارچمواد لازم براي ترتيلاي قارچ
خمير يوفکا
روغن زيتون : 1 قاشق غذاخوري
موسير بزرگ : 1 عدد برش داده شده به قطعات کوچک
قارچ : 250 گرم حلقه حلقه شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
برگ تازه آويشن : 2 قاشق چايخوري خرد شده
پنير گرويِر (Gruyère) : 3/4 فنجان
بيشتر بدانيد : با قارچ يک پيش غذاي باکلاس نيم ساعته درست کنيد!!
پنير گرويِر (Gruyère) چيست ؟کشور مبدأ : سوئيس
عطر و طعم : ملايم تا قوي
بافت : سفت، متراکم
ظاهر : کِرِم تا نارنجي
کالري : 413 کيلوکالري
کربوهيدرات : 0٫4 گرم
چربي : 32٫3 گرم
پروتئين : 29٫8 گرم
پنير گرويِر در اواسط قرون وسطا در شهر گرويِر از فيبروگ سوئيس تهيه شد.
گرويِر پنيري سفت با بافتي متراکم و فشرده است که عطر و طعم آن خوب و قوي است.
پنير گرويِر بين 6 ماه تا يک سال ماندگاري دارد و اين ماندگاري طولاني به بافت سفت آن مربوط ميشود. زماني که پنير جاافتاده ميشود عطر و طعم آن بسيار قويتر ميشود.
پنير گرويِر را ميتوان خالي مصرف کرد. همچنين ميتوان در پختوپز از آن استفاده کرد و آن را بهصورت رندهشده در بسياري از غذاها به کار برد و غذاي خوشمزهاي تهيه کنيد. همچنين بهعنوان يکي از مواد اصلي در تهيهي ساندويچ و بسياري از سوپهاي فرانسوي و غذاها کاربرد دارد.
پنير گرويِر غيرپاستوريزه و خام بسيار خوشطعم است.
نکتهي کليدي: پنير گرويِر يکي از بهترين انواع پنير است و هر چه قديميتر باشد خوشمزهتر است.
طرز تهيه ترتيلاي قارچ
فر را روي دماي 375 درچه قرار دهيد.
قارچ ها را کبابي کنيد تا آب اضافي آنها گرفته شود.
درون تابه روغن زيتون را ريخته و موسير و آويشن هاي خرد شده را اضافه کرده و تفت دهيد.
پنير را اضافه کرده و مخلوط کنيد تا پنير آب شود. نمک و فلفل را اضافه کنيد.
از مخلوط روي برش هاي خمير ريخته و برش ها را براي 25 دقيقه درون فر قرار دهيد.
بعد از طلايي شدن خمير، از فر خارج کرده و آن ها را سرو کنيد.
بيشتر بدانيد : پاي ماهي، يک پيش غذا جديد و باکلاس!!
بيشتر بدانيد : رول پنيري مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان بدون نياز به پخت
بيشتر بدانيد : کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت
بيشتر بدانيد : لقمه بادمجان و پنير، يک پيش غذاي آسان و باکلاس
بيشتر بدانيد : نان جادويي شکم پر، يک پيش غذاي فوري و خوشمزه
منبع: سيمرغ