خواص جوانه تربچه از چربي سوزي تا جوان سازي پوست و تصفيه خون
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - خواص جوانه تربچه براي سلامت
جوانه تربچه حاوي ويتامينهاي A، B، C، E، K، کربوهيدرات، سديم، پتاسيم، پروتئين، کلسيم، منيزيم، منگنز، فولات، روي (زينک)، آهن، مس، اسيدفوليک، آنتوسيانينها، فلاونوئيدها، فسفر، فيبر و ... است.
براي بررسي خواص جوانه تربچه و اينکه مصرف اين جوانه براي چه افرادي مفيد است با حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي گفت وگو کرديم که در ادامه مشروح آن را ميخوانيد.
بيشتر بدانيد : خواص درماني تربچه
مهمترين خواص جوانه تربچه
اين جوانه براي افراد چاق بسيار مفيد است؛ زيرا باعث چربيسوزي، کاهش وزن و در نتيجه تناسب اندام و لاغري ميشود.
جوانه تربچه به علت داشتن ويتامينهاي A، E، C، آنتوسيانينها و فلاونوئيدها خاصيت آنتياکسيداني دارد و موجب تقويت سيستم ايمني بدن ميشود و از آن در برابر انواع بيماريها، مخصوصا سرطانهاي کليه، روده، معده و دهان محافظت ميکند.
عظمايي بيان کرد: از ديگر خواص اين جوانه ميتوان به خرد کردن سنگ کليه، رفع سوزش ادرار، رفع يبوست، درمان بواسير و کاهش تب اشاره کرد.
اين محقق و پژوهشگر طب سنتي گفت: اين جوانه داراي انواع ويتامينها و املاح معدني مفيد است و باعث تقويت، طراوت و جوانسازي پوست و رشد مو ميشود؛ همچنين از پيري زودرس جلوگيري ميکند.
مصرف جوانه تربچه براي افراد مبتلا به برونشيت، آسم و اختلالات تنفسي بسيار مفيد و اثربخش است.
وي گفت: اين جوانه کيسه صفرا و کبد را پاکسازي ميکند و کبدچرب را از بين ميبرد؛ همچنين عفونت بدن و مخصوصا مجاري ادرار را رفع ميکند.
اين محقق و پژوهشگر طب سنتي بيان کرد: تصفيه خون و رفع غلظت آن، بهبود گردش خون و تنظيم سوخت وساز بدن از ديگر خواص اين جوانه بينظير است.
وي بيان کرد: از ديگر خواص فوقالعاده اين جوانه ميتوان تقويت بينايي و کنترل قند، فشار و چربي خون را نام برد.
رفع سوزش ادرار با «جوانه تربچه»/ مصرف اين جوانه سرطانها را از شما دور ميکند
عظمايي گفت: جوانه تربچه سيستم قلبي عروقي را تقويت ميکند و موجب پيشگيري از حملههاي قلبي و سکته مغزي ميشود.
اين محقق و پژوهشگر طب سنتي اظهار کرد: اين جوانه به علت داشتن کلسيم، منيزيم و فسفر موجب تقويت و استحکام استخوان و دندان ميشود و از پوکي استخوان و آرتروز پيشگيري ميکند.
مواد لازم جوانه تربچه
-تخم تربچه 250 گرم
-آب به مقدار لازم
طرز تهيه جوانه تربچه
روش اول:
-براي تهيه اين جوانه ابتدا تخم تربچه را داخل ظرف شيشهاي حاوي آب ميريزيم.
-درب ظرف را ميبنديم و آن را وارونه ميکنيم تا هنگامي که تخم تربچه جوانه بزند.
-بعد از 5-4 روز که جوانه رشد کرد آن را داخل يخچال قرار ميدهيم.
روش دوم:
-تخم تربچه را ميشوييم و داخل بشقاب حاوي آب ميريزيم.
-هر 24 ساعت آب آن را عوض ميکنيم.
-سپس يک پارچه نخي روي بشقاب ميکشيم.
-پارچه را تا زماني که تخم تربچه جوانه بزند بايد خيس کرد.
-بعد از 5-4 روز جوانه آماده است.
-اين جوانه همراه سالاد يا در غذا استفاده ميشود.
منبع : yjc.ir
-
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲:۱۷ AM
-
۹۴۶ بازدید
-
-
چه خبر