آخرین اخبار

خوراکي هايي که درد مفاصل را افزايش مي دهد تغذيه

خوراکي هايي که درد مفاصل را افزايش مي دهد

  بزرگنمايي:

چه خبر - خوراکي هاي مضر براي درد مفاصل

درد مفاصل همراه با التهاب در مبتلايان به بيماري هاي نقرس، آرتريت، لوپوس و فيبروميالژيا از شايع است.
اگر شما از مبتلايان به اين بيماري ها هستيد و در عين حال، درد مفاصل را به طور مدام تجربه مي کنيد، 6 گروه غذايي که منجر به افزايش التهاب در بدن مي شوند را از رژيم تان حذف کنيد:

خوراکي هاي مضر براي درد مفاصل : لبنيات

پروتئين موجود در محصولات لبني در برخي افراد مي ‌تواند باعث درد مفاصل ‌شود. اگر شما نيز مشاهده کر‌ديد که با مصرف محصولات لبني درد مفاصل‌ تان افزايش مي‌يابد، سعي کنيد براي مدتي آنها را از برنامه غذاييتان حذف کرده و از شير سويا و يا ساير جايگزين ‌ها استفاده کنيد.

خوراکي هاي مضر براي درد مفاصل :کافئين

مصرف بيش از حد کافئين اثرات منفي به همراه دارد و يکي از آسيب‌هاي ناشي از آن درد مفاصل است. در ضمن کافئين موجود در قهوه باعث از بين رفتن اثر داروهاي ديگر مي ‌شود. کافئين علاوه بر قهوه در نوشابه، نوشيدني ‌هاي انرژي ‌زا، شکلات و کاکائو نيز وجود دارد.

خوراکي هاي مضر براي درد مفاصل : گوجه فرنگي

کساني که دچار يک نوع خاص از ورم مفاصل به نام نقرس هستند، بايد بدانند که مصرف طولاني مدت برخي ميوه هاي قرمز از جمله گوجه فرنگي، منجر به افزايش درد مفاصل ناشي از التهاب مي شود. خوردن گوجه فرنگي باعث افزايش سطوح اسيد اوريک موجود در خون مي شود. اسيد اوريک بالا خود علت زمينه اي ابتلا به نقرس است.

خوراکي هاي مضر براي درد مفاصل : روغن ذرت

خلال سيب زميني و پيتزا

اين روغن ‌ها مي ‌توانند به دليل وجود اسيدهاي چرب امگا 6 موجود در آنها، باعث ايجاد التهاب و بيماري هاي قلبي عروقي شوند. سعي کنيد از مصرف بيش از حد موادي مثل سس سالاد، بادام زميني، سويا و روغن دانه انگور خودداري کنيد. بهتر است اين موادغذايي حاوي اسيدهاي چرب امگا 6 با غذاهايي که حاوي اسيدهاي چرب ضدالتهاب امگا 3 هستند جايگزين شوند. دانه کتان، دانه کدو تنبل و روغن زيتون جايگزين‌ هاي مناسبي هستند.

خوراکي هاي مضر براي درد مفاصل : نوشيدني هاي شيرين

مصرف اين نوشيدني ها علاوه بر افزايش خطر ابتلا به ديابت و بيماري هاي قلبي، به دليل وجود سايتوکين موجود در آنها منجر به انتشار التهاب در بدن مي شود. تحقيقات اينطور نشان داده زناني که روزانه بيش از يک قوطي نوشابه مي نوشند، 63 درصد بيشتر از سايرين در معرض ابتلا به ورم مفاصل هستند.

خوراکي هاي مضر براي درد مفاصل : گوشت هاي حاوي پورين

پورين ها بدن به اسيد اوريک تبديل مي‌ شوند. اسيد اوريک اضافي موجود در خون به شکل کريستال ‌هايي در مفاصل ته ‌نشين شده و باعث قرمزي، متورم و گرم شدن، درد و التهاب يک يا چند مفصل مي‌ شود. غذاهاي حاوي پورين عبارتند از: گوشت، صدف، جگر، مغز و کليه‌ ها. محققان مي ‌گويند مصرف گوشت يا غذاهاي دريايي خطر حملات نقرس را افزايش مي ‌دهد.

بيشتر بدانيد : تسکين درد, ورم و خشکي مفاصل بيماران آرتروز روماتوئيد با اين خوراکي ها

بيشتر بدانيد : درد مفصل شما مي تواند نشانه يکي از اين بيماري ها باشد!!

بيشتر بدانيد : آنچه بايد درباره درد مفاصل بدانيد


منبع :iec.behdasht.gov.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها