بزرگنمايي:
چه خبر - خواص هويج و چاي سبز براي مقابله با آلزايمر
ترکيبات محافظ موجود در هويج اسيد فروليک يا FA نام دارد که يک آنتي اکسيدان بسيار قوي است. اين ترکيب علاوه بر هويج در برنج و گوجه فرنگي نيز ديده ميشود. ترکيبات موجود در چاي سبز که در مقابل بيماري آلزايمر نقش بازدارنده دارد، اپيگالوستاچين گالت يا EGCG نام دارد که علاوه بر خواص مقابله با زوال عقل، ميتواند در محافظت از دندانها، و توسعه داروهاي بهبوددهنده حملات قلبي و سرطان موثر باشد.
بيشتر بدانيد : بيماري آلزايمر به اين دلايل عجيب به سراغ تان خواهد آمد
به گزارش پايگاه خبري مديکال اکسپرس،تحقيقات قبلي تاثير اين دو ترکيب را بر کاهش علائم آلزايمر در موشهاي مهندسي شده نشان داد و محققان پژوهش هاي جديدي را در مورد ترکيب اين دو ماده انجام دادند. در اين مطالعه 32 موش که به صورت ژنتيکي به آلزايمر مبتلا شده بودند بررسي شدند و گروهي طي يک دوره سه ماه با ترکيب EGCG و FA تغذيه شدند، در گروه ديگر از FA يا EGCG به تنهايي استفاده شد و گروه آخر از دارونما استفاده کردند.
در اين مدت گروه هاي کنترل تحت آزمونهاي شناختي قرار گرفتند. نتايج نشان داد گروهي که با ترکيب دو ماده تغذيه شدند، پيشرفت بهتري داشتند و علايم آلزايمر در آنان کاهش يافته بود.
محققان دليل قطعي اين امر را نميدانند ولي احتمال ميدهند ترکيب اين دو ماده طبيعي از انباشت پلاک بتا آميلوئيد که عامل اصلي آلزايمر است در مغز جلوگيري ميکند.
محققان بر اين باورند مواد طبيعي نقش مهمي در جلوگيري و کاهش روند آلزايمر دارند و در تلاشند با استفاده از اين ترکيبات روشهاي درماني موثري توسعه دهند. نتايج اين مطالعه در نشريه Biological Chemistry منتشر شده است.
بيشتر بدانيد : چگونه با آلزايمر مبارزه کنيم؟
بيشتر بدانيد : درمان آلزايمر با استفاده از سرکه بلوبري!!!
بيشتر بدانيد : خواص هويج
بيشتر بدانيد : چاي سبز براي چه افرادي مضر است ؟
بيشتر بدانيد : چرا چاي سبز بنوشيم؟ چه زماني و چه مقدار چاي سبز بنوشيم؟
seemorgh.com/ealth
منبع : irna.ir