طرز تهيه شيرازي پلو
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - شيرازي پلومواد لازم براي تهيه شيرازي پلو
برنج : يک پيمانه سرخالي براي هر نفر
زرده تخممرغ : 5 تا 6 عدد
ماست چکيده: يک ليوان
مرغ : 700 گرم
روغن مايع : 250 گرم
کره : 100 گرم
زعفران دمکرده :
دو قاشق غذاخوري بادنجان : 5 عدد متوسط
زرشک : 3 قاشق غذاخوري
خلال پسته و بادام : 4 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
بيشتر بدانيد : باقلا پلو را خوشمزه بپزيد!
طرز تهيه شيرازي پلو
ابتدا زرشک را بشوييد و با خلال پسته و بادام مخلوط کنيد.
مرغ را بپزيد و برنج را پس از شستن آبکش کنيد.
بادنجانها را به صورت حلقههاي نازک برش بزنيد و سرخ کنيد.
زرده تخممرغ را با ماست و زعفران آب کرده مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد تا صاف و يکدست شود. روغن و کره را به اين مواد اضافه کنيد. سپس برنج را به گونهاي به مواد اضافه کنيد که دانههاي آن خرد نشود.
در اين مرحله يک ظرف پيرکس يا يک ظرف مناسب ديگر انتخاب کنيد و کف ظرف را چرب کنيد.
نيمي از برنج را در ظرف مناسب بريزيد و روي آن را با پشت قاشق صاف کنيد.
تکههاي گوشت مرغ را روي آن بگذاريد و در رديف بعد حلقههاي بادنجانها را بچينيد و روي مرغ و بادنجانها را کمي نمک و فلفل بپاشيد.
در نهايت مقداري خلال پسته و بادام روي آنها بريزيد و سعي کنيد مرغها را روي رديف آخر قرار دهيد. سپس باقيمانده برنج را روي آن بريزيد.
سعي کنيد ظرف را خيلي پر نکنيد تا برنج جاي دم کشيدن داشته باشد.
حالا سطح روي برنج را صاف کنيد و آب باقيمانده مرغ را روي برنج بريزيد و با بستن در ظرف با فويل اجازه دهيد دم بکشد.
روي فويل چند سوراخ کوچک ايجاد کنيد تا بخار از آن خارج شود و برنج خمير نشود.
فر را از قبل گرم کنيد و شيرازي پلو را به مدت يک ساعت و نيم در دماي 175 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد.
بعد از پخت غذا آن را در ديس برگردانيد و اطراف آن را با ماست چکيده همراه با زرشک و خلال پسته و بادام تزئين کنيد.
بيشتر بدانيد : سيرپلو با تره، يک غذاي خوش عطر و بوي بهاري
بيشتر بدانيد : پلوي سه رنگ ويژه ي ميز مهمانيهاي شما!
بيشتر بدانيد : طرز تهيه نخود پلو
منبع : چهارديواري
-
شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۳:۵۶:۲۵ PM
-
۱۰۱۴ بازدید
-
-
چه خبر