خواص مصرف چاي ايراني از ديدگاه طب سنتي
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - خواص چاي ايراني از ديدگاه طب سنتي براي سلامت
سيد مهدي ميرغضنفري، پژوهشگر طب سنتي ، در ارتباط با خواص چاي از ديدگاه طب سنتي، اظهار داشت: اخيراً در فضاي مجازي موضوعاتي مبني بر مضرات مصرف چاي مطرح شده که به هيچ عنوان مورد تأييد نيست البته در مصرف چاي نبايد زيادهروي کرد.
وي افزود: چاي در صورتي که دستچين، تازه و دمکشيده باشد، ميتواند براي سلامت بدن مؤثر واقع شود و اگر اين چاي ايراني باشد که خواص آن نيز چندين برابر خواهد بود.
اين پژوهشگر طب سنتي گفت: چايي که تازه و به خوبي دم بکشد طبع گرم و خشک داشته و هيچ سودايي ندارد ولي چايهاي غيرطبيعي و چايهاي کيسهاي که سريع رنگاندازي ميکند عوارض مختلفي هچون رفلاکس دارد.
اين متخصص فيزيولوژي با بيان اينکه مصرف متعادل چاي جهت تقويت سيستم کبد، کليه و دستگاه گوارش ميتواند مفيد باشد گفت:چاي سياه، سبز و سفيد همه داراي خاصيت هستند که البته چاي سياه کافئين بيشتري دارد و چاي سفيد نيز از غنچه چاي تهيه ميشود.
ميرغضنفري خاطرنشان کرد: مصرف متعادل چاي در شبانهروز توصيه ميشود و در برخي افراد يک ساعت پس از مصرف غدا به هضم مواد معده کمک ميکند.
بيشتر بدانيد : چرا مي گويند چاي ايراني بهتر از چاي خارجي است؟
بيشتر بدانيد : چاي نوشيدن چه مزيت هايي براي بدن دارد؟ + خواص انواع چاي
بيشتر بدانيد : بشنويد از فوايد خوردن چاي سياه
منبع : farsnews.com
-
جمعه ۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۴:۰۱:۰۱ PM
-
۵۷۶ بازدید
-
-
چه خبر