بزرگنمايي:
چه خبر - بهترين ميوه براي کاهش چربي خون
تحقيقات(researches) آزمايشگاهي نشان داده، ترکيبات موجود در اين ميوه آبدار مانع از رشد سلولهاي سرطاني ميشود و البته اين ميوه در اين زمينه خيلي بيشتر سودمند خواهد بود. (اگر بهطور کامل خورده شود به اين معني که شما دانه و حتي ساقه را هم نوشجان کنيد.) افرادي که بيش از يک عدد سيب در روز ميخورند به نوعي خودشان را در برابر انواع سرطانها بيمه ميکنند. اگر شما هم دوست داريد 9 تا 42 درصد بيش از ديگران در برابر انواع سرطانهايي مثل سرطان(Cancer)پروستات، سينه، زبان، تخمدان و ديگر سرطانها مصون بمانيد بهطور روزانه بيش از يک عد د سيب بخوريد.
بيشتر بدانيد : کدام نوع سيب خواص درماني بيشتري دارد؟
سيب يک غذاي کامل و سبک است
اين ميوه با 5 گرم فيبر که بهطور روزانه 20 درصد از فيبر مورد نياز بدن را تامين ميکند، چنان احساس سيري به شما ميدهد که تا ساعتها نيازي به خوردن مقدار زيادي کالري نخواهيد داشت. قند طبيعي موجود در اين ميوه آرامآرام وارد جريان خون ميشود و کمک خواهد کرد تا ميزان قند خون و انسولين بدن ثابت بماند. به اين ترتيب است که شما بعد از خوردن يک عدد سيب تا ساعات طولاني احساس سيري خواهيد کرد.
سيب شما را باهوشتر ميکند
سيب قدرت ذهني شما را بالا ميبرد. اين اتفاق در واقع يک تغيير و تحول شيميايي در قالب پيغامهايي است که بين سلولهاي عصبي رد و بدل ميشود. سبب اين قابليت را دارد تا مغز شما را شادابتر از سن واقعيتان نگه دارد. حافظهتان را تقويت کند و اين پتانسيل را دارد تا شما با آلزايمر مقابله کنيد. با اين همه تعريف و تمجيد فکر ميکنيد وقت آن رسيده که سيب را جدا از اين که در سبد ميوه جاي ميدهيد، وارد آشپزيتان هم بکنيد. اين ميتواند يک آشپزي هوشمندانه باشد.فرزندان مادراني که در دوران بارداري بيشتر از ديگران سيب ميخورند، در 5 سالگي کمتر از آن دسته مادرهايي که خيلي رغبتي به خوردن سيب نشان نميدهند، دچار بيماري آسم ميشوند. اين نتيجه يکي از تحقيقات اخير دانشگاه ملي انگلستان است. همچنين سيب کليههاي بزرگسالان را محافظت ميکند، خطر ابتلا به آسم را کاهش ميدهد، مانع از بروز سرطان کليه ميشود و بدن را در مقابل انواع ديگر بيماريها مقاوم ميکند.
سيب، چربي خون را از بين ميبرد
پکتين (نوعي فيبر) و پليفنول، آنتياکسيداني قدرتمند 2 ترکيب ويژه در سيب هستند که کليد بسياري از مشکلات سلامت محسوب ميشوند. سيب ميتواند ميزان چربي خون را کاملا تحت کنترل خود درآورد و البته از بالا رفتن LDL بد خون جلوگيري کند. همه اين اتفاقات به دليل وجود پکتين و پليفنول است. حالا اگر ميخواهيد از اين ترکيب داخل سيب استفاده بهتري کنيد، اين راه را به کار بگيريد. پوست سيب را جدا نکنيد چون پوست سيب دو تا شش برابر آنتياکسيدان بيشتري نسبت به گوشت آن دارد.
بيشتر بدانيد : آيا دانه سيب سيانور دارد؟ اگر دانه سيب را بخوريد چه اتفاقي مي افتد؟
بيشتر بدانيد : شکمتان را با سيب تخت کنيد
منبع : rokna.net