ترکيبي در قهوه که با پارکينسون مقابله مي کند
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - دو ترکيب موثر قهوه براي درمان پارکينسون
محققان دريافتند دو ترکيب موجود در قهوه همانند يک عامل درماني در مقابله با بيماري پارکينسون و «دمانس بدن لووي» عمل مي کند.
بيماري پارکينسون و دمانس بدن لووي دو بيماري پيشرونده و در حال حاضر غيرقابل درمان هستند که به دليل زوال مغز ايجاد مي شوند.
محققان دانشگاه راتگرز نيوجرزي آمريکا دريافتند کافئين موجود در قهوه همراه با تريکب ديگر موجود در رويه دانه قهوه موجب کاهش روند زوال عقل در موش ها مي شود.
طبق نتايج مشخص شده است که ترکيب جديد دانه قهوه موسوم به EHT (Eicosanoyl-5-hydroxytryptamide) موجب حفاظت از مغز موش ها در مقابل تجمع غيرعادي پروتئين مرتبط با بيماري پارکينسون و دمانس بدن لووي شد.
بيشتر بدانيد : آيا درمان کامل براي پارکينسون وجود دارد
دمانس بدن لووي، دومين نوع شايع زوال عقل بعد از بيماري آلزايمر است.
«مارال مراديان»، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: « EHT ترکيبي موجود در انواع مختلف قهوه است که به مقادير مختلف در هر نوع قهوه وجود دارد. مهم است که ميزان مناسبي از اين ماده مصرف شود چراکه مصرف نامتعادل آن، مي تواند تاثيرات منفي براي سلامت به همراه داشته باشد.»
مطالعه قبلي نشان داده است که نوشيدن قهوه مي تواند موجب کاهش ريسک ابتلا به بيماري پارکينسون شود.
مراديان اذعان مي کند: «تحقيقات بعدي براي تعيين ميزان و نسبت مناسب اين ترکيب و کافئين موردنياز براي تاثير حفاظتي آن در مقابل ه با بيماري پارکينسون در افراد ضروري است.»
بيشتر بدانيد : نشانه هاي ابتلا به پارکينسون، 6 نشانه اوليه
بيشتر بدانيد : پارکينسون چگونه توهم آفرين مي شود؟
بيشتر بدانيد : تشخيص بيماري پارکينسون 10 سال قبل از ابتلا با يک آزمايش ساده !!
منبع : mehrnews.ir
-
شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵:۵۹ AM
-
۴۹۹ بازدید
-
-
چه خبر