ارتباط اوتيسم و مصرف زياد ماهي در بارداري به گفته دانشمندان
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - مصرف زياد ماهي در بارداري با اوتيسم کودکان در ارتباط است
مطالعات نشان مي دهد که مصرف زياد ماهي که حاوي جيوه است در طول بارداري ميتواند جنين را تحت تاثير قرار دهد.
جيوه يک عنصر شيميايي با علامت Hg و عدد اتمي 80 است که به عنوان نقره مايع شناخته مي شود. جيوه تنها عنصر فلزي است که در شرابط استاندار آزمايشگاهي مايع است.
در يک مطاله انجام شده توسط دانشگا بريستول روي چهار هزار بادراي آن ها ارتباط بين سطح جيوه در خون مادر و بروز اوتيسم در کودکان زير 11 سال را پيدا کردند. دانشمندان بر اين باورند که ارتباطي بين ابتلا به اوتيسم در کودکان با مصرف جيوه در زنان باردار وجود دارد.
اين مطالعه بر روي نوزادان متولد شده در سال 1991 و 1992 و بر روي 15247 زن باردار انجام شد. و مشخص شد که 4484 زند سطح بالاي جيوه در خونشان وجود داشته است. مننبع اصلي مصرف جيوه در اين زنان ماهي بوده است که بهه عنوان بخش ثابتي از گوشت رژيم غذايي استفاده مي شده است. در بين آن ها 177 نوزاد مبتلا به اوتيسم شده بودند.
ساير نوزادان متعلق به سطح پايين جامعه بودند که مادرانشان در طول بارداري امکان مصرف زياد ماهي نداشته اند. و سطح جيوه در دوران بارداري آن ها در خونشان کم بوده است.
دانشمندان به اين نتيجه رسيدند احتمال اوتيسم نوزاد در زناني که در نيمه اول بارداري سطح جيوه بالايي در خونشان داشته اند، بيشتر بوده است.
محققان در پايان مطالعه به اين نتيجه رسيدن که مصرف بالاي ماهي در دوران بارداري احتمال ابتلاي نوزاد به اوتيسم را افزايش مي دهد.
بيشتر بدانيد : اوتيسم چيست و درمان آن 2 آوريل روز جهاني اوتيسم
بيشتر بدانيد : حقايقي درباره بيماري اوتيسم
بيشتر بدانيد : بيماري اوتيسم چيست و چه علائمي دارد؟
منبع: سيمرغ
-
شنبه ۱ دي ۱۳۹۷ - ۹:۰۰:۰۰ PM
-
۴۷۴ بازدید
-
-
چه خبر