کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - کاسترول مکزيکيمواد لازم براي تهيه کاسترول مکزيکي
گوشت خرد شده : 200 گرم
سس سالسا : 2 فنجان
خوراک لوبيا ادويه تند : 1 فنجان بدون آب
فلفل قرمز خرد شده : 3 فنجان
خامه ترش : 2 فنجان
زيتون سياه : 1 فنجان
پساز خرد شده : 1/2 فنجان
گوجه فرنگي خرد شده : 1/2 فنجان
پنير چدار : 2 فنجان
طرز تهيه کاسترول مکزيکي
فر را روي 175 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
گوشت را درون تابه اي ابتدا تفت و سپس بپزيد.
سس سالسا را اضافه کرده و براي 20 دقيقه حرارت دهيد تا مزه سس به درون گوشت برود.
خوراک لوبيا را به مخلوط اضافه کنيد.
کف ظرف تان را کمي با اسپري روغن چرب کنيد.
مخلوط گوشت را کف ظرف بريزيد.
روي آن خامه ترش را بريزيد.
سپس زيتون سياه، پياز و گوجه فرنگي خرد شده را روي خامه ترش بريزيد.
در انتها پنير چدار را اضافه کرده و ظرف را براي 30 دقيقه درون فر قرار دهيد تا طلايي شود.
منبع: سيمرغ
-
شنبه ۱ دي ۱۳۹۷ - ۶:۴۴:۲۱ PM
-
۱۰۶۲ بازدید
-
-
چه خبر