آخرین اخبار

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند تغذيه

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

  بزرگنمايي:

چه خبر - خوراکي هايي که براي سرطان سينه خطرناک است

تاثير مصرف گوشت فرآوري شده مدتي طولاني است که بر انواع سرطان‌هاي پانکراس، پروستات و روده مشخص شده است اما اين مطالعه به طور مستقيم ارتباط آن را با تومورهايي که در پستان شروع به رشد مي‌کنند، نشان مي دهد.
بر اساس تجزيه و تحليل هاي صورت گرفته بر 28 مطالعه قبلي، زناني که بيشتر گوشت‌هاي فرآوري شده مصرف مي‌کنند 9 درصد بيشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان هستند. اما هيچ خطر بيشتري براي افرادي که گوشت قرمز فرآوري نشده مانند گوشت گاو، گوساله، گوسفند و بره مصرف مي‌کنند، وجود ندارد.
صندوق تحقيقات جهاني سرطان نسبت به قطع مصرف گوشت قرمز توصيه کرده است. اما سرويس سلامت همگاني انگليس (NHS) اعلام کرده افرادي که قادر به قطع کلي مصرف گوشت قرمز نيستند، بايد سعي کنند تا حد مجاز روزانه 70 گرم که معادل نيمي از يک برگر يا يک سوسيس است از گوشت قرمز مصرف کنند. سازمان هاي بهداشتي ايالات متحده آمريکا اما هيچ محدوديت خاصي را در اين زمينه پيشنهاد نکرده‌اند.
اگرچه ميزان مصرف گوشت هاي فرآوري شده در رژيم غذايي آمريکايي ها طي سال‌هاي اخير کاهش يافته است، ميليون‌ها نفر هنوز هم بيش از حد مجاز 70 گرم روزانه گوشت قرمز مصرف مي‌کند.

هات داگ

گوشت فرآوري شده به گوشتي گفته مي‌شود که به آن نمک افزوده شده، با روش هاي مختلفي حفاظت شده، تخمير شده، دودي شده يا با مواد ديگري مخلوط شده تا انواع سوسيس، هات داگ، ژامبون، بيکن يا گوشت نمک سود شده حاصل شود.
تحقيقات قبلي نشان مي‌دهد مصرف گوشت‌هاي فرآوري شده به تحريک تومورهاي روده، پروستات و پانکراس منجر مي‌شود. اما مطالعات اخير حاکي از آن است که مصرف اين نوع گوشت‌ها خطر ابتلا به سرطان پستان را نيز افزايش مي‌دهد. بنابراين بديهي است که کاهش مصرف گوشت فرآوري شده براي پيشگيري از سرطان پستان مفيد است.
افزودني‌هاي غذايي مانند نيترات و نيتريت که به گوشت هاي فرآوري شده اضافه مي شود همراه با چربي اشباع، کلسترول و نوع آهن موجود در پروتئين‌هاي حيواني از عوامل موثر در افزايش خطر سرطان به شمار مي‌روند.
در سراسر جهان سرطان پستان شايع‌ترين سرطان زنان و دومين علت مرگ و ميرهاي سرطاني است.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، بر اساس طبقه بندي آژانس بين‌المللي تحقيقات سرطان (IARC) گوشت قرمز يک سرطان‌زاي احتمالي براي انسان و گوشت قرمز فرآوري شده سرطان‌زايي حتمي براي انسان به شمار مي رود.

بيشتر بدانيد : سيگار شما را زودتر مي کشد يا غذاهاي فرآوري شده مانند سوسيس و کالباس؟

بيشتر بدانيد : غذاهاي فرآوري شده خوب هستند يا بد

بيشتر بدانيد : آيا مي دانيد غذاهاي فرآوري شده مانند کالباس, چيپس و آدامس چگونه تهيه مي شوند؟


منبع : isna.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها