آخرین اخبار

بيماري هايي که با خوردن سوسيس کالباس به سراغتان مي آيد تغذيه

بيماري هايي که با خوردن سوسيس کالباس به سراغتان مي آيد

  بزرگنمايي:

چه خبر - عوارض و بيماري هاي حاصل از مصرف سوسيس و کالباس

مرکز سرطان سازمان بهداشت جهاني با همکاري آژانس بين‌المللي تحقيقات سرطان (IARC) در بررسي‌هاي خود، پروتئين‌هاي فراوري‌شده را در گروه مواد سرطان‌زا دسته‌بندي کرده‌اند. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهاني، مصرف 50 گرم پروتئين فراوري‌شده در طول روز مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در فرد مصرف‌کننده تا 18 درصد افزايش دهد.
پژوهشگران دانشکده پزشکي جآن‌هاپکينز در مطالعات جديد خود به بررسي تأثيرات مخرب مصرف اين مواد بر سلامتي پرداختند که بر اين اساس مهم‌ترين بيماري‌ها و عوارض مصرف پروتئين‌هاي فراوري‌شده از جمله سوسيس و کالباس به اين شرح هستند:

سرطان روده بزرگ

مرکز سرطان سازمان بهداشت جهاني با همکاري آژانس بين‌المللي تحقيقات سرطان (IARC) در بررسي‌هاي خود، پروتئين‌هاي فراوري‌شده را در گروه مواد سرطان‌زا دسته‌بندي کرده‌اند. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهاني، مصرف 50 گرم پروتئين فراوري‌شده در طول روز مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در فرد مصرف‌کننده تا 18 درصد افزايش دهد. کورت استاريف از کارشناسان سازمان بهداشت جهاني در اين رابطه مي‌گويد: ميزان خطر ابتلا به سرطان روده بستگي مستقيمي به ميزان مصرف پروتئين‌هاي فراوري‌شده دارد. اين موضوع به دليل وجود نيترات در اين محصولات است که باهدف افزايش زمان ماندگاري آن‌ها به کار مي‌رود. اين ترکيب شيميايي در بدن انسان به مواد عامل ايجاد سرطان تبديل مي‌شود.

بيماري‌هاي قلبي و عروقي

پژوهش‌هاي علمي نشان‌دهنده وجود ارتباط بين مواد موجود در فراورده‌هاي گوشتي مانند بيکن، همبرگرهاي کارخانه‌اي و ... با رسوب چربي در عروق قلبي است. اين فرايند مي‌تواند خطر ابتلا به سکته‌هاي قلبي را تا حد زيادي افزايش داده و چربي‌هاي اشباع‌شده موجود در گوشت قرمز که در محصولاتي مانند کالباس وجود دارد، به‌نوبه خود عامل ايجادکننده بيماري‌هاي قلبي است.

کاهش ميزان اسپرم

چربي‌هاي اشباع‌شده موجود در مواد پروتئيني فراوري‌شده در بدن انسان به‌گونه‌اي عمل مي‌کنند که تستسترون به استراديول (estradiol) و استروژن تبديل مي‌شود که اين مواد براي اسپرم مضر بوده و درنتيجه مرداني که مواد گوشتي فراوري‌شده مصرف مي‌کنند داراي ميزان اسپرم کمتري به نسبت سايرين هستند.

بيماري‌هاي کبدي

گوشت فراوري شده

پروتئين‌هاي فراوري‌شده مانند سوسيس و کالباس، داراي حجم زيادي از نمک‌ها هستند که موجب تجمع مايعات در بدن شده و درنهايت اختلالات کبدي را در پي دارد.

بلوغ ديرهنگام

در کنگره اروپائي اخير غدد داخلي (European Congress of Endocrinology) که در شهر دوبلين برگزار شده بود، نتايج يک مطالعه جديد ارائه شد که بر اساس آن مشخص شد مصرف بيش‌ازحد نمک و فراورده‌هاي پروتئيني فراوري‌شده موجب اختلال در فرايند بلوغ و ايجاد مشکلات رفتاري از قبيل استرس مي‌شود.

افزايش فشارخون و ديابت

فسفات موجود در سوسيس و کالباس و محصولات مشابه، عامل ايجادکننده فشارخون بوده و عوارض قلبي را در پي دارد. ورود بيش‌ازحد فسفات به بدن انسان سبب ايجاد هورموني به نام FGF23 در استخوان‌ها مي‌شود که به سمت قلب کشيده شده و منجر به افزايش فشارخون خواهد شد. از سوي ديگر سديم موجود در پروتئين‌هاي فراوري‌شده نيز تأثيرات منفي شديدي بر سطح قند خون انسان داشته و زمينه‌ساز بروز ديابت است.

بيشتر بدانيد : چقدر سوسيس و کالباس مي خوريد

بيشتر بدانيد : سوسيس و کالباس هم مي توانند غذاهاي سالمي باشند, اگر...

بيشتر بدانيد : سوسيس و كالباس، دوست يا دشمن؟


گرد آوري :
منبع : sinapress.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها