بزرگنمايي:
چه خبر - آموزش پخت پاستا آلفردو
پاستا يکي از غذاهاي معروف ايتاليايي است که در کشور ما نيز طرفداران بسياري دارد. پاستا پنه با سس آلفردو يکي از پاستاي خوشمزه و لذيذ است که به عنوان يک وعده غذايي کامل مي توانيد آن را ميل کنيد. در اين مقاله طرز تهيه آن را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي پاستا آلفردو
پاستاي پنه : يک بسته
روغن زيتون
سينه ي مرغ تکه تکه شده
نمک و فلفل و پودر سير : به ميزان دلخواه
کلم بروکلي تکه تکه شده
سس آلفردو
پنير موتزارلا
طرز تهيه پاستا آلفردو
طرز تهيه پاستا پنه با سس الفردو را مرحله به مرحله همراه با تصوير به شما آموزش مي دهيم:
طرز تهيه پاستا آلفردو با مرغ - مرحله اول
ابتدا پاستا را درون قابلمه بزرگ که محتوي آب در جوش است بريزيد و طبق دستور العمل روي بسته آن را در زمان تعيين شده آبکش نماييد.
طرز تهيه پاستا آلفردو با مرغ - مرحله دوم
فر را روشن کرده و دماي آن را 350 درجه فارنهايت تنظيم کنيد. درون ماهي تابه مقداري روزغن زيتون بريزيد و روي گاز قرار دهيد. جوجه هاي تکه تکه شده را درون ماهي تابه ريخته و هم بزنيد تا زماني که داخل تکه هاي مرغ پخته و ظاهر آن ها طلايي شود. نمک و فلفل را به ميزان دلخواه به مرغ اضافه کنيد.
طرز تهيه پاستا آلفردو با مرغ - مرحله سوم
پاستاي آبکش شده را درون قابلمه ريخته و تکه هاي مرغ و کلم بروکلي را به آن اضافه کنيد. سپس سس آلفرو را به مواد اضافه کرده و با هم خوب مخلوط کنيد.
طرز تهيه پاستا آلفردو با مرغ - مرحله چهارم
مواد ترکيب شده را درون ظرف مناسب فر بريزيد و روي آن را به طور يکنواخت با پنير پيتزا بپوشانيد.
ظرف را درون فر قرار داهيد تا پنير آب ذوب شود. پس از 20 الي 30 دقيقه ظرف را از فر خارج کنيد. پاستاي شما آماده است. در پايان با توجه به ذائقه خود مي توانيد اندکي فلفل روي پاستا بريزيد و ميل کنيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : پاستا با مرغ و سس آلفردو
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : با خوردن اين پاستا، انگشت هايتان را هم مي خوريد!!!
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : پاستا مرغ در فر
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 10 روش براي خوردن پاستا بدون اين که افزايش وزن برايتان داشته باشد
منبع: سيمرغ