سالاد ذرت تابستاني، يک شام سبک و کم کالري
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - سالاد ذرت تابستانيمواد لازم براي تهيه سالاد ذرت تابستاني
پياز قرمز کوچک خرد شده : يک نصفه
فلفل چيلي : 1 عدد
آب ليمو تازه : 1/4 سي سي
روغن زيتون : 1 قاشق غذاخوري
نمک : مقداري
فلفل سياه : مقداري
ذرت تازه : 2 عدد
سيب زميني گريل خرد شده : 2 عدد
پنير صبحانه : 1 فنجان خرد شده
بيشتر بدانيد : سالاد کينوا، يک سالاد رژيمي و واقعا کم کالري
طرز تهيه سالاد ذرت تابستاني
پياز قرمز، فلفل چيليي، آب ليمو و روغن زيتون را درون کاسه اي با هم مخلوط کنيد.
ادويه و نمک را اضافه کنيد.
تکه هاي ذرت را درون فر براي 10 تا 12 دقيقه گريل کنيد.
بعد از خنک شدن ذرت هاي گريل شده را به کاسه اضافه کرده و مخلوط کنيد.
براي اتمام کار پنيرهاي خرد شده را به سالاد تان اضافه کنيد.
بيشتر بدانيد : سالاد مرغ يوناني، يک سالاد خوشمزه و متفاوت
بيشتر بدانيد : ايده هايي جالب براي تزيين سالاد سبزيجات
بيشتر بدانيد : سالاد اندونزيايي بسيار خوشمزه
منبع: سيمرغ
-
جمعه ۲۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۱:۱۴ AM
-
۹۰۵ بازدید
-
-
چه خبر