فينگر فود گوشت و سبزيجات براي افطار ماه رمضان
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - فينگر فود گوشت و سبزيجات، يک پيش غذاي عالي براي افطار ماه رمضانمواد لازم براي تهيه فينگر فود گوشت و سبزيجات براي افطار ماه رمضان
روغن زيتون : قاشق غذاخوري
پياز نگيني خرد شده : 1 عدد يا 150 گرم
عصاره مرغ بدون نمک : 2 مکعب
گوشت گوسفند چرخ شده : 400 گرم
آب : ¼ فنجان يا 60 ميلي ليتر
کشمش : ¼ فنجان
پنير موزارلا : ½ فنجان يا 100 گرم
برگ گشنيز خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
نعناع تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
فلفل سياه : 1 قاشق چايخوري
فلفل خرد شده : 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه فينگر فود گوشت و سبزيجات براي افطار ماه رمضان
روغن زيتون را درون تابه ريخته و پياز را درون آن براي مدت 5 دقيقه تفت دهيد تا طلايي شود.
گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و براي 8 الي 10 دقيقه تفت دهيد.
سپس عصاره مرغ را اضافه کرده و آب را اضافه کرده و بگذاريد خوب مخلوط شده و آب آن تقريبا تمام شود.
پنير موزارلا، گشنيز، نعناع، فلفل سياه را به مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد.
در انتخاب کشمش و فلفل دلمه اي خرد شده را اضافه کنيد.
خمير يوفکا را باز کرده و به اندازه هاي کوچک برش دهيد.
از مايع به اندازه يک قاشق مربا خوري سرخالي از مواد درون آن قرار دهيد.
خمير را لوله کنيد. مي توانيد هم درون فر با دماي 190 درجه سانتيگراد براي مدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد تا طلايي شود و هم مي توانيد سرخ کنيد.
-
يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱:۵۲:۰۴ PM
-
۱۱۲۸ بازدید
-
-
چه خبر