بزرگنمايي:
چه خبر - سوپ گوجه فرنگي و پنير براي افطار ماه رمضان
اين سوپ نيز نيز يکي از سوپ هاي سنتي دلچسب و پيش غذاهاي سفارشي براي افطار در ميان مسلمانان است.
مواد لازم براي تهيه سوپ گوجه فرنگي و پنير براي افطار ماه رمضان
4 گوجه فرنگي بزرگ نصف و رنده شده
1 فلفل سبز ريز خرد شده
1 حبه سير
2 قاشق غذاخوري روغن زيتون
50 گرم ورميشل (تا 70 گرم براي تهيه سوپ دلچسب تر)
1 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
6 پيمانه آب گرم
1 قاشق چايخوري فلفل قرمز
1 قاشق چايخوري نعناع خشک
1/5 قاشق چايخوري نمک
طرز تهيه سوپ گوجه فرنگي و پنير براي افطار ماه رمضان
در يک قابلمه، روغن را روي حرارت متوسط داغ کنيد. سير را اضافه کنيد و اجازه دهيد کمي طلايي رنگ شود. سپس فلفل سبز و قرمز را اضافه کنيد و بگذاريد تا فلفل نرم شود.
گوجه فرنگي رنده شده را اضافه کرده و صبر کنيد تا به جوش بياوريد. به مدت 10 دقيقه درب قابلمه را بگذاريد تا زماني که گوجه فرنگي قرمز تيره شود.
با استفاده از همزن رب گوجه فرنگي را با 1 پيمانه آب مخلوط کنيد و به سوپ اضافه کنيد و سپس صبر کنيد تا بجوشد و براي 5 دقيقه ديگر درب آن را بگذاريد.
بقيه 5 پيمانه آب جوش را اضافه کنيد، حرارت را زياد کنيد، تا جوش بيايد و سپس به تدريج ورميشل را اضافه کنيد.
اجازه دهيد حدود 3 دقيقه با در بسته روي حرارت بالا بپزد. اجاق را خاموش کنيد، نعناع خشک را اضافه کنيد و اجازه دهيد حدود 3-5 دقيقه قبل از سرو کردن در ظرف بسته بماند.
پيشنهاداتي براي سرو کردن سوپ گوجه فرنگي
مقداري پنير ترد بز يا چدار رنده شده، يا ورقه نازک نان برشته يا سرخ شده را با روغن زيتون، دانه کنجد، فلفل سياه و آويشن روي آن بپاشيد.
seemorgh.com/lifesyle
منبع: سيمرغ