افطاري چي بپزيم؟ قيمه ريزه اصفهاني، يک پيشنهاد خوشمزه
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - قيمه ريزه اصفهاني براي افطاري ماه رمضانمواد لازم براي قيمه ريزه سحري ماه رمضان
گوشت گوسفند دو بار چرخ شده : 500 گرم
پياز متوسط ريز رنده شده : 1 عدد
آرد نخودچي : 4 قاشق غذاخوري پر
طردچوبه : 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه، نمک، مخلوط مرزه، ترخون، شنبليله خشک : 1 قاشق غذاخوري
آب سرد : 1/3 ليوان
طرز تهيه قيمه ريزه براي سحري ماه رمضان
گوشت گوسفند، پياز ريز رنده شده، آرد نخودچي، زردچوبه، نمك، فلفل سياه، مخلوط مرزه، ترخون و شنبليه خشك را با هم مخلوط كنيد و 1/3 ليوان آب سرد را كم كم به مخلوط گوشتي مان اضافه و خوب ورز دهيد.
سپس موادمان گلوله هايي اندازه فندق درشت درست كنيد و گلوله ها را با چند قاشق روغن تفت بديد.
در يک قابلمه جداگانه يك عدد پياز بزرگ نگيني خورد كنيد با چند قاشق روغن خوب طلايي كنيد.
زردچوبه، نمك، فلفل، چهار عدد گوجه كه نگيني خرد شده است و يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي، همه را به پياز اضافه كنيد.يك ليوان آب جوش هم اضافه کنيد و زماني که سس جوش آمد گلوله هاي گوشتي را به سس اضافه كنيد و بگذاريد خوب بپزد و جا بيفتد.
اين غذا را با ترشي ، سبزي خوردن و نان تازه نوش جان كنيد.
منبع : citypedia.ir
-
پنجشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۱:۴۶ PM
-
۸۳۰ بازدید
-
-
چه خبر