آخرین اخبار

افطاري چي بپزيم؟ کبه لبناني، يک غذاي خوشمزه و راحت آشپزي

افطاري چي بپزيم؟ کبه لبناني، يک غذاي خوشمزه و راحت

  بزرگنمايي:

چه خبر - کبه لبناني براي افطار ماه رمضانمواد لازم بخش بيروني کُبه براي افطاري ماه رمضان (براي 6 نفر)

بلغور : 3 ليوان 320 کيلوکالري
آرد سبوس دار : 2 ليوان 240 کيلوکالري
روغن کانولا : 6 قاشق غذاخوري 540 کيلوکالري
پودر فلفل قرمز يا سياه : 1 قاشق غذاخوري 0 کيلوکالري
نمک : 2 قاشق مرباخوري 0 کيلوکالري
زيره سبز : 1 قاشق غذاخوري 0 کيلوکالري
آب : 1 ليوان 0 کيلوکالري
زمان لازم براي آماده شدن : 90 دقيقه

مواد لازم بخش دروني کُبه براي افطاري ماه رمضان (براي 6 نفر)

روغن زيتون : 3 قاشق غذاخوري 270 کيلوکالري
پياز بزرگ و خرد شده : 2 عدد 50 کيلوکالري
گوشت چرخ کرده : 600 گرم 1100 کيلوکالري
ادويه دلخواه : 0.5 قاشق چاي خوري 0 کيلوکالري
نمک : 0.5 قاشق چاي خوري 0 کيلوکالري
دارچين : 0.5 قاشق چاي خوري 0 کيلوکالري
روغن سرخ کردني : 5 قاشق غذاخوري 400 کيلوکالري

طرز تهيه کبه براي افطاري ماه رمضان

_ براي آماده کردن کُبه، ابتدا بايد مواد بيروني با خمير آن را آماده کنيد. به اين منظور ابتدا آرد، روغن کانولا، فلفل قرمز يا سياه، نمک و زيره را با يکديگر مخلوط کنيد. در همين حال، اجازه بدهيد بلغورها با آب به خوبي بپزند و کاملا نرم شوند.
_ بلغورها را بعد از کشيده شدن آبشان کنار بگذاريد تا کاملا خنک شوند.
_ حالا که ترکيب آرد طعم دار را آماده کرده ايد و بلغورها هم در حال خنک شدن هستند، روغن زيتون مخصوص سرخ کردن را در تابه نچسبي گرم کنيد.
_ پيازهايي که کاملا ريز و نگيني خرد کرده ايد را در حد سبک شدن تفت بدهيد.
_ گوشت چرخ کرده، نمک و ادويه هاي دلخواه تان را به پيازها اضافه کنيد و تا سرخ شدن کامل گوشت و پختن آن به تفت دادن خود ادامه بدهيد.
_ قبل از خاموش کردن حرارت، دارچين را به ساير مواد داخل تابه بيفزاييد و حرارت را خاموش کنيد.
_ بلغوري که کاملا خنک شده را چند بار چرخ کنيد يا داخل غذاساز بريزيد تا بافتي خميري و چسبنده پيدا کند.
_ به اندازه يک گردو از خمير بلغور جدا کنيد، آن را در دستتان به شکلي گرد يا بيضي دربياوريد، وسط آن را با انگشت شست تان کمي فشار بدهيد تا حفرهاي ايجاد شود، مقداري مايه گوشتي در اين حفره بريزيد و بلغور را به شکل گردو يا استوانه اي شکل ببنديد.
_ توپ هاي بلغوري را کنار بگذاريد تا تمام خمير بلغور و مايه گوشتي تان تمام شود.
_ توپ هاي کُبه را در مخلوط آرد، نمک و ادويه ها به خوبي بغلتانيد تا تمام سطح بلغور پوشيده از خمير آردي تان شود.
_ اين توپ ها را در روغن سرخ کردني که از قبل کاملا داغ شده، بيندازيد تا سرخ و طلايي شوند.
_ سپس آنها را از روغن خارج کنيد و روي دستمال جاذب روغن قرار دهيد.
_ بعد از کشيده شدن روغن کُبه ها، مي توانيد آنها را به صورت کاملا گرم سرو کنيد.

7 راز پخت کُبه

1 - اگر مي خواهيد عطر کُبه خود را بسيار بيشتر و جذاب تر کنيد، بهتر است در مواد مياني آن از جعفري تازه و ساطوري شده هم کمک بگيريد.
2 - در برخي از انواع کُبه ها مي توان از زرشک هم در مواد مياني استفاده کرد.
3 - معمولا براي تهيه کُبه هاي اصيل عربي از دانه هاي برشته اي مانند دانه صنوبر و بادام هندي خردشده و برشته در مواد مياني کُبه استفاده مي شود.
4 - براي جذاب تر شدن ظاهر کُبه ها مي توانيد مقداري کنجد خام را هم با آرد أن ترکيب کنيد.
5 - براي يکدست شدن رنگ ظاهري و بافت کُبه، بهتر است هنگام سرخ کردن آنها از ظرف کوچک اما عميقي استفاده کنيد تا کُبه ها هنگام سرخ شدن داخل روغن غوطه ور شوند. سپس کُبه هاي سرخ شده را روي دستمال جاذب قرار دهيد تا روغن اضافي شان کشيده شود.
6 - اگر با طعم تند مشکلي نداريد، مي توانيد کنار هر ظرف کُبه مقداري سس چيلي با فلفل چيلي هم سرو کنيد.
7 - پاشيدن مقداري جعفري تازه ساطوري شده روي کُبه ها که با کمي سرکه بالزاميک و روغن زيتون طعم دار شده باشد، باعث جذابيت بيشتر در طعم آنها مي شود.


منبع : salamat.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم