لواشک کيوي و توت فرنگي، با کيوي هاي مانده عيد لواشک درست کنيد
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - لواشک کيوي و توت فرنگيمواد لازم براي تهيه لواشک کيوي و توت فرنگي
کيوي خرد شده : 2 و 1/4 فنجان
توت فرنگي خرد شدشه : 2 و 1/4 فنجان
آب ليمو تازه : 1 قاشق چايخوري
شکر : بستگي به طبع تان دارد، بين 1 تا 3 قاشق چايخوري
طرز تهيه لواشک کيوي و توت فرنگي
کيوي و توت فرنگي را روي حرارت قرار داده و آب ليمو تازه را درون آن بريزيد. صبر کنيد تا با حرارت ميوه ها نرم شود و سپس ميوه ها را پوره کنيد.
کمي مخلوط را بچشيد و بنابر طبع تان مقداري شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنيد.
اگر تخم هاي کيوي و توت فرنگي را دوست نداريد بعد از کمي خنک شدن مي توانيد از صافي رد کنيد.
فر را روي درجه 140 تا 170 درجه فارنهايت قرار دهيد.
پوره ميوه را درون سيني کامل پهن کنيد تا نازک شود.
سيني را درون فر و طبقه متوسط قرار دهيد تا جايي که رويه آن خشک شود.
سپس سيني را خارج کرده و براي 6 الي 8 ساعت درون هواي اتاق قرار دهيد تا کاملا لواشک بسته شود.
بعد از بسته شدن لواشک را برش داده و در ظرف مورد نظرتان بريزيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه لواشک ميوه اي براي پاييز و زمستان
منبع: سيمرغ
-
دوشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲:۵۶:۲۱ PM
-
۱۱۲۰ بازدید
-
-
چه خبر