سيرپلو با تره، يک غذاي خوش عطر و بوي بهاري
آشپزي
بزرگنمايي:
چه خبر - سيرپلو با ترهمواد لازم براي تهيه سيرپلو با تره براي 4 نفر
سير : دو گل
برنج : چهار پيمانه
تره خرد شده : دو ليوان
زعفران : يک قاشق سوپخوري
پياز : دو عدد
گوشت گوساله خورشي : نيم کيلوگرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهيه سيرپلو با تره
سير را پاک کرده، بشوييد و ريز خرد کنيد.
تره ها را پاک کرده، خيس کنيد و بعد بشوييد.
آب آن که رفت، تره ها را تقريبا ريز خرد کنيد.
برنج را پاک کرده و خيس کنيد.
پيازها را پوست کنده بشوييد و خرد کنيد.
گوشت را پاک کرده، بشوييد و تکه کنيد.
پياز را با گوشت و کمي نمک داخل قابلمه بريزيد تا بپزد.
برنج را با اضافه کردن کمي نمک روي شعله بگذاريد تا بجوشد. آن را آبکش کنيد.
سير را به تره خرد شده اضافه کرده و هم بزنيد.
سپس در زمان دم کردن برنج، يک لايه برنج و يک لايه مخلوط سبزي و سير اضافه کنيد.
زعفران را سائيده و با کمي آب جوش مخلوط کنيد و روي برنج بريزيد.
برنج را دم بگذاريد.
بعد از اين که برنج و گوشت پخت، برنج را داخل ظرف مناسب ريخته و روي آن نيز گوشت ها را بچينيد.
نکته :
1 - مي توانيد براي جلوگيري از افت فشار کمي دارچين نيز در زمان دم کردن برنج به آن اضافه کنيد.
2 - اين غذا را با يک نوشيدني با مزاج گرم مانند نوشيدني دارچين يا زنجبيل ميل کنيد.
منبع : زندگي ايده آل
-
دوشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۲:۱۴:۴۵ PM
-
۷۰۵ بازدید
-
-
چه خبر