حقايقي در مورد نوار بهداشتي ها
سلامت خانواده
بزرگنمايي:
چه خبر - خطرات استفاده از نوار بهداشتي براي سلامت زنان
بسياري از خانمها از عواقب و عوارض استفاده از نواربهداشتي آگاه نيستند و تنها دغدغه ذهنيشان کمتر شدن دردي است که ماهيانه تجربه ميکنند. اما متاسفانه اغلب ما فراموش ميکنيم و تنها تعداد معدودي از ما به اين فکر ميکنيم که آيا استفاده از اين نوار بهداشتي ها ايمن و بيخطر است و نميتواند مانند يک بمب ساعتي سلامتي ما را به خطر بياندازند.
در ادامه با چند نکته مهم و ضروري در زمينه استفاده از اين محصولات بهداشتي آشنا خواهيد شد که آگاهي از آنها به سالم نگه داشتن بدنتان کمک شاياني خواهد کرد.
1- سلولز موجود در نوار بهداشتي که باعث افزايش قدرت جذب آن ميشود، ميتواند عامل ابتلا به سرطان دهانه رحم و حتي منجر به مرگ شود.
2- مواد تشکيلدهنده نوار بهداشتي تماما شيميايي هستند و ميتوانند عامل ايجاد بيماريهاي خطرناک و انواع مختلف عفونت شوند. ديوکسين Dioxin موجود در نوار بهداشتي و تامپون (پنبه قاعدگي) ميتواند باعث رشد بافتهاي غيرطبيعي در ناحيه تناسلي شود. علاوه بر اين، ريون (ابريشم مصنوعي) به کار رفته در اين محصولات که براي قابليت جذب بالا استفاده ميشود حاوي مواد شيميايي و سمي است.
3- دئودورانتها يا مواد دافع بوي بد، ميتوانند عامل ناباروري و يا نقائص هنگام تولد شوند.
4- مواد سمي موجود بر روي سطح اين پدها ميتوانند از طريق دستگاه گردش خون ما وارد خون شده و شانس ابتلا به سرطان را بالا ببرند.
5- پدهاي بهداشتي مرکب از مواد مصنوعي هستند که رطوبت و حرارت را حفظ ميکنند و باعث ايجاد و رشد باکتريهاي گوناگون ميشوند.
6- مواد شيميايي به کار رفته در تامپونها که باعث نرم شدن جنس آنها هستند ميتوانند عامل ايجاد آسيبهاي جدي به بافتهاي متعدد بدن شوند.
7- چنانچه بهطور منظم و مرتب ظرف 4 ساعت پد بهداشتي و يا تامپون را تعويض نکنيد، ميتواند عواقب بسيار خطرناک و جدي که گاه منجر به مرگ فرد ميشود در بر داشته باشد.
8- بهطور ميانگين هر خانم در طول عمر خود نزديک به 16.800 پد آلوده ايجاد ميکند که متاسفانه قابل بازيافت و تجزيه زيستي نيستند. به طور متوسط يک پد معمولي معادل با 4 کيسه پلاستيکي است.
پس توصيه ميشود تا ميتوانيد از نوار بهداشتي مناسب با جنس مرغوب استفاده کنيد تا ميزان تاثيرات منفي آن براي بدن و محيط زيست کاهش يابد.
*ديوکسين Dioxin: يک سم بسيار قوي براي سلولهاي بدن است و باعث بروز سرطان به ويژه سرطان سينه مي شود. ديوکسينها گروهي از ترکيبات شيميايي هستند که جزو آلايندههاي پايدار محيط زيست محسوب ميشوند.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 8 نکته دخترانه درباره بهداشت قاعدگي
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : پاسخ به سوالات شما درباره عادت ماهيانه
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : رعايت اين نکات بهداشتي در دوران قاعدگي الزامي است
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : تامپون، پد يا فنجان قاعدگي؟ راهنماي زنان براي استفاده از محصولات مخصوص دوران قاعدگي
گردآوري: گروه سلامت سيمرغ
منبع : salamatism.com
-
دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۵:۱۶ AM
-
۹۰۵ بازدید
-
-
چه خبر