طرز تهيه ژله شکري، قديمي ترين شيريني نوروزي
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - ژله شکريمواد لازم براي تهيه ژله شکري، قديمي ترين شيريني نوروزي
شکر: 440 گرم
آب سيب : 180 ميلي ليتر
آب ليموي تازه : يک قاشق سوپ خوري
رنگ خوراکي : به مقدار لازم
پودر ژلاتين : 2 و يک دوم قاشق سوپ خوي
پوست ليمو (رنده شده) : يک قاشق چاي خوري
اسانس : 3 قطره
آب : سه چهارم پيمانه
شکر اضافه : به مقدار لازم
طرز تهيه ژله شکري، قديمي ترين شيريني نوروزي
ژلاتين را روي آب بپاشيد تا به حالت اسفنجي درآيد.
سپس روي بخار آب قرار دهيد تا رقيق و شفاف شود.
آب سيب و شکر را مخلوط کرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر ذوب شده و محلول شروع به جوشيدن کند.
دماسنج را داخل محلول قرار دهيد و محيط داخلي ظرف را به دفعات در حين جوشيدن با برس مرطوب کنيد تا از کريستاليزه شدن شکر در ديواره داخلي ظرف جلوگيري شود.
دماي محلول بايد به 122 درجه سانتيگراد برسد. محلول را از روي حرارت برداريد و به مدت 3 تا 5 دقيقه زمان دهيد تا حباب هاي آن محو شود.
سپس اسانس را داخل ژلاتين رقيق شده بريزيد و داخل شيره اضافه کنيد.
پوست ليمو، آب ليموي تازه و رنگ را نيز در اين مرحله به شيره افزوده و مخلوط کنيد.
قالب 20×20 سانتيمتري را چرب کرده محلول آماده را داخل آن بريزيد.
زمان کافي به مواد بدهيد تا خنک شود.
سپس به مدت 8 ساعت يا يک شب داخل يخچال قرار دهيد تا کاملا ببندد.
سپس از قالب جدا کرده و برش دهيد و يا در صورت دلخواه مي توانيد از کاترهاي متفاوت استفاده نماييد.
تکه هاي برش خورده را در شکر اضافه بغلتانيد و در ظرف مورد نظر بچينيد.
اين ژله را مي توانيد در ظرف دردار به مدت 15 روز در دماي محيط نگهداري نماييد و براي ماندگاري طولاني تر نيز آن را در ظرف دربسته در يخچال قرار دهيد.
منبع : ماهنامه کيک و شيريني
-
يکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۵:۱۸:۴۷ PM
-
۱۱۸۴ بازدید
-
-
چه خبر