بزرگنمايي:
چه خبر - طرز تهيه نان پنير سبزي مجلسي و شيک براي ماه رمضان
البته يکي از بهترين گزينه ها براي عصرانه هم نان و پنير و سبزي هست که در ادامه نوع مدرن آن را به شما آموزش مي دهيم. از آن نمونه هايي كه مي توانيد براى ميهماني هايتان هم استفاده كنيد و عزيزانتان را سوپرايز كنيد.
مواد لازم براي تهيه نان پنير مجلسي براي افطار ماه رمضان
آرد : 350 گرم
خمير مايه : يک قاشق مرباخوري (7 گرم)
شکر : يک قاشق چاي خوري
نمک : يک قاشق چاي خوري
تخم : مرغ يک عدد
شير گرم : سه چهارم پيمانه
روغن مايع : يک چهارم پيمانه
مواد لازم براي رومال کردن نان
زرده تخم مرغ : يک عدد
شير : يک قاشق غذاخوري
مواد لازم براي داخل نان پنير مجلسي براي افطار ماه رمضان
سبزي خوردن صد گرم
پنير ليقوان صد گرم
طرز تهيه نان پنير مجلسي براي افطار ماه رمضان
خمير مايه خشک و شکر را داخل شير گرم بريزيد و سر ظرف را ببنديد و 10 دقيقه در يک جاي گرم بگذاريد تا خمير مايه فعال شود.
تذکر : (دماي شير بايد به اندازه اي باشد که وقتي انگشت تان را داخل شير مي کنيد، دست تان را نسوزاند)
داخل يک کاسه بزرگ خمير مايه فعال شده و تخم مرغ و نمک و روغن مايع را خوب با چنگال هم بزنيد تا يکدست شود.
حالا آرد را کم کم به مواد اضافه کنيد تا خميري حاصل شود که به دست نچسبد (به خميرتان بيش از اندازه آرد اضافه نکنيد، چون خميرتان سفت مي شود).
اين خمير را 10 دقيقه خوب ورز بدهيد تا سطحش صاف و کاملا نرم شود.
يک کاسه بزرگ را چرب کرده و خمير را داخل آن بگذاريد و روي کاسه را با پلاستيک فريزر يا پارچه تميز بپوشانيد و در يک جاي گرم حدود يک ساعت و نيم استراحت بدهيد.
فر را روي 180 درجه سانتي گراد گرم کنيد و کف سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد.
الان خميرتان استراحت لازم را انجام داده و حجم آن دو برابر شده است.
با مشت حجمش را بخوابانيد و به اندازه سه دقيقه خوب ورز دهيد. براي قالب زدن اين خمير به دو قالب گرد 6 و 9 سانتي متري احتياج داريد.
خميرتان را به ضخامت يک سانتي متر با وردنه روي سطح کار پهن کنيد (براي اين خمير نيازي نيست سطح کار آرد پاشي شود).
اول با قالب 9 سانتي متري قالب بزنيد بعد قالب 6 سانتي متري را داخل قالب 9 سانتي متري بگذاريد و يک دايره از خمير درست کنيد.
با اين تفاسير شما الان يک دايره به قطر 6 سانتي متر داريد و يک حلقه تو خالي 9سانتي متري.
نان پنير مجلسي براي افطار ماه رمضان
حالا حلقه 9 سانتي متري را به صورت مارپيچ بپيچانيد و بعد دور دايره 6 سانتي متري بگذاريد؛ درست مانند يک ديوار.
همه خميرها را به همين صورت درست کنيد و داخل سيني فر با فاصله بچينيد.
روي نان ها را با پارچه تميز بپوشانيد تا 15 دقيقه ديگر استراحت کند. به اين صورت حجم خمير دوباره دوبرابر مي شود.
حالا براي رومال کردن نان، زرده را با شير مخلوط کرده و با برس روي نان ها را به زرده آغشته کنيد و اگر تمايل داريد تخم خرفه يا کنجد روي نان ها بپاشيد.
نان ها را داخل فر بگذاريد تا به مدت 25 تا 30 دقيقه خوب برشته شوند. براي خوشرنگ شدن آنها مي توانيد گريل بالاي فر را هم روشن کنيد.
همين که نان ها طلايي شد گريل را خاموش کنيد، از فر درآورده و روي پنجره سيمي خنک کنيد.
در اين فاصله که نان ها خنک مي شوند، مي توانيد مواد داخل آنها را آماده کنيد.براي اين کار سبزي خوردن را حسابي ساطوري کنيد.
پنير را اضافه کنيد و با چنگال اين دو را به خورد هم بدهيد.
داخل نان ها را با مخلوط پنير و سبزي پر کنيد و در ظرف سرو بچينيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : تزيين سفره افطار
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : تزيين خرما سفره افطار با چند ايده جالب
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : براي تزيين حلوا سفره افطار از ايده هاي زير کمک بگيريد!!
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : سبزي خوردن سفره افطار را اينگونه تزيين کنيد!!
منبع : مجله سيب سبز