بزرگنمايي:
چه خبر - خرما شکم پر براي ماه رمضانمواد لازم براي تهيه خرما شکم پر براي افطار ماه رمضان
خمير بادام : 1/4 فنجان
خرما پيارم درشت : به تعداد لازم
مغز بادام درسته خام : به تعداد لازم
طرز تهيه خرما شکم پر براي ماه رمضان
خرما ها را بعد از شستن بگذاريد تا کاملا خشک شوند.
سپس با چاقو به آرامي از هم باز کرده و هسته آن را در آوريد.
به آرامي خرما را از هم باز کرده و يک برش از خمير بادام درون خرما قرار دهيد و يک بادام روي آن قرار دهيد.
براي يک ساعت خرماها را درون يخچال قرار داده و سپس سرو کنيد.
مواد لازم براي تهيه خمير بادام
بادام پوست کنده : 1 و 1/2 پيمانه
پودر قند : 1 و 1/2 پيمانه
سفيده تخم مرغ : 1 عدد
عصاره بادام : 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه خمير بادام
اگر به بادام پوست کنده دسترسي نداريد ميتوانيد بادامها را به مدت 5 دقيقه در آب جوش بريزيد و بعد پوست آنها را جدا کنيد. در اين صورت قبل از شروع به تهيه خمير، صبر کنيد تا بادامها کاملاً خشک شوند و بعد آنها را اندازهگيري کنيد.
حال بادامهاي پوستکنده را در آسياب يا غذاساز آسياب کنيد تا کاملاً پودر شوند (حدود 1 دقيقه). طبيعي است که گلولههاي به هم چسبيدهاي در پودر بادام مشاهده شود. اين به دليل وجود روغن در بادام است. پس نگران نباشيد و به انجام مراحل ادامه بدهيد.
سپس، سفيده تخم مرغ، پودر قند و عصاره بادام را اضافه کنيد و دوباره غذاساز يا آسياب را روشن کنيد و يکي دو دقيقه بزنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.
روي سطح صاف و تميزي کمي پودر قند بپاشيد. مايه آماده شده را روي سطح قرار دهيد. کمي آن را ورز بدهيد و سپس آن را به شکل استوانهاي در بياوريد و داخل سلفون يا کيسه پلاستيکي بپيچيد.
حدود 1 ساعت خمير را در يخچال قرار دهيد تا سفت و آماده مصرف شود. ميتوانيد خمير بادام را تا يک هفته در يخچال نگهداري کنيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : رولت خرما و گردو براي تزيين سفره افطار ماه رمضان
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خرما نيم بقچه، يک تزيين زيبا براي خرما افطار ماه رمضان
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اين توپک ها براي تزيين سفره افطارتان بي نظير هستند!!!
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خرما بريز، يک دسر مقوي براي سحري ماه رمضان
منبع: سيمرغ