بزرگنمايي:
چه خبر - طرز تهيه فالوده شيرازي خانگي
فصل داغ تابستان، يکي از دسرهاي خنک و خوشمزهاي که حالتان را جا خواهد آورد، فالوده شيرازي خانگي است. فالوده شيراز، اصفهان و يزد از معروفترين نوع فالودهها هستند که نوع شيرازي آن با چاشنيهايي مثل آب ليمو، عرق نسترن و شربت آلبالو ميل ميشود و از دو نوع ديگر شناخته شدهتر است. با ما همراه باشيد.
بيشتر بدانيد : دسر شکلاتي برزيلي، يک دسر تابستاني خوشمزه
مواد لازم براي تهيه فالوده شيرازي
250 گرم نشاسته
2 ليوان آب
يک سوم ليوان گلاب
آبليمو به ميزان لازم
طرز تهيه فالوده شيرازي خانگيابتدا داخل يک ظرف، آب و نشاسته را مخلوط کنيد.
مخلوط را داخل يک قابلمه نچسب ريخته و آن را روي حرارت قرار دهيد.
سپس به وسيله يک قاشق چوبي مرتب هم بزنيد تا مايه فالوده به جوش بيايد.
گلاب را اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد تا مخلوط غليظ و کشدار شود. حدود 20 دقيقه اين مرحله طول ميکشد.
وقتي مايه به شکل يک توپ درآمد. يک دمکني روي قابلمه قرار دهيد و شعله را تا حد ممکن ملايم کنيد تا خامي نشاسته گرفته شود.
چرخ گوشت را آماده کرده و ريزترين پنجره آن را وصل کنيد. يک کاسه برداشته و مقداري آب و يخ داخل آن بريزيد سپس طوري کنار چرخ گوشت قرار دهيد تا رشتههاي فالوده به محض بيرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بريزند.
مايه فالوده را داخل چرخ گوشت بريزيد.
به صورت مداوم و به آرامي رشتهها را با دست زيرورو کنيد. براي اين کار بهتر است از دستکش استفاده کنيد تا دستتان يخ نزند.
بعد از اين که کل مايه چرخ شد، مقداري يخ را خرد کرده و با کمي گلاب و شربت و آبليمو به آن اضافه کنيد.
فالوده را در کاسهاي مناسب ريخته و مقداري شربت آبليمو يا آلبالو روي آن ريخته سپس با يک ليموترش تزيين کنيد. ميتوانيد مقداري بستني زعفراني کاله با تکههاي خامه و پسته کنار فالوده سرو کنيد.
بيشتر بدانيد : کيک تيراميسو، يک دسر شيک و خوشمزه
بيشتر بدانيد : پودينگ شکلات و بستني، يک دسر آسان و خوش طعم تابستاني
بيشتر بدانيد : رول موز و نوتلا، يک دسر خوشمزه و ساده + فيلم
منبع : کتاب کاله