بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي تهيه پودينگ شکلات و بستني
شکلات نيمه شيرين : 150 گرم
کره : 4 قاشق غذاخوري
شکر : 1/4 فنجان
پودر قند : 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ بزرگ : 2 جدا شده
عصاره وانيل : 1/2 قاشق چايخوري
نمک : 1/4 قاشق چايخوري
بستني : مقداري
بيشتر بدانيد : پودينگ شکلات و موز، يک دسر تابستاني بدون نياز به پخت
طرز تهيه پودينگ شکلات و بستني
فر را روي دماي 375 درجه گرم کنيد.
شکلات و کره را درون ظرفي به روش بن ماري با هم مخلوط کنيد.
بعد از حل شدن، 2 قاشق غذاخوري شکر، زرده تخم مرغ و وانيل را اضافه کنيد.
در يک کاسه سفيده تخم مرغ را با همزن بزنيد تا حالت پف دار پيدا کند.
به آراميدو قاشق غذاخوري پودر قند را اضافه کنيد.
به آرامي مخلوط سفيده تخم مرغ را به مخلوط شکلات و کره و تخم مرغ اضافه کنيد.
مايع پودينگ را درون ظرف هاي مخصوصبريزيد و درون فر براي 20 تا 25 دقيقه قرار دهيد.
براي اطمينان از پخت يک خلال دندان درون پودينگ ها فرو ببريد و بيرون آوريد، اگر کيک به آن نچسبيده بود يه اين معني است که پودينگ شما آماده است.
براي تزيين روي پودينگ مقداري بستني وانيلي قرار دهيد.
پودينگ چيست؟
پودينگ يکي از انواع دسرها است. پودينگهايي که در قديم تهيه ميشد، خوراکي بود که از انواع مواد جامد تشکيل شده بود و يک ماده غذايي اين مواد را به هم اتصال ميداد. اين ماده اتصال دهنده ممکن بود از مشتقات ژلاتين باشد يا نباشد؛ حتي گاهي از خون براي بهم چسباندن اجزاي پودينگ استفاده ميکردند. معروفترين اين نوع پودينگ، پودينگ سياه است. اين نوع پودينگهاي قديمي امروزه هم در برخي مناطق تهيه ميشوند.
امروزه پودينگ بيشتر نوعي دسر است. معمولاً پودينگهاي امروزي را از شير و شکر و ديگر مواد دلخواه تهيه ميکنند و اغلب از مادهاي که به پودينگ خاصيت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتين، نشاسته ذرت يا تخم مرغ براي جامد کردن و اتصال مواد داخل پودينگ استفاده ميکنند. از نظر ظاهري، بلان مانژ و کاستارد هم بسيار شبيه به پودينگ ميباشند. در طبقهبندي کليتر، به هر نوع دسري پودينگ اطلاق ميشود.
بيشتر بدانيد : پودينگ خامه اي شکلاتي
بيشتر بدانيد : تقويت ميل جنسي با پودينگ آووکادو شکلاتي
بيشتر بدانيد : پاي پودينگ دابل چاکلت، يک دسر عالي براي عاشقان شکلات
منبع: سيمرغ