شيريني فندقي، شيريني نوروزي اي که با نوتلا درست مي شود
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي تهيه شيريني فندقي با نوتلا
کره (نرم) : 125 گرم
پودر شکر : 65 گرم
اسانس فندق : 4 قطره (اگر در دسترس نبود؛ وانيل: يک چهارم قاشق چاي خوري)
پودر فندق : 75 گرم
آرد: 100 گرم
آرد برنج : 15 گرم
نوتلا : 150 گرم
شکلات شيري (ذوب شده) : براي تزيين
شکلات سفيد (رنده شده) : براي تزيين
طرز تهيه شيريني فندقي با نوتلا
کره و پودر شکر را با همزن بزنيد تا مواد پوک و يکدست شود.
سپس پودر فندق و اسانس را به مواد اضافه کنيد و مواد را خوب هم بزنيد.
آرد و برنج را در سه مرحله کم کم به مواد اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
سپس داخل سيني هاي شيريني پزي را با کاغذ بپوشانيد و با ماسوره و قيف از خمير شيريني داخل سيني ها، ماسوره بزنيد.
سيني ها را داخل فر 175 درجه سانتيگراد به مدت 25-20 دقيقه بپزيد.
بعد از پخت و خنک شدن بين دو کوکي را با نوتلا پوشش دهيد و روي کوکي ها را با شکلات شيري ذوب شده و شکلات سفيد رنده شده تزيين کنيد.
نکات مهم در تهيه شيريني فندقي با نوتلا
1 - اين کوکي ها بدون تزيين در ظرف دردار به مدت يک ماه در فريزر قابل نگهداري است.
2. اين کوکي ها با تزيين در ظرف دردار به مدت يک هفته قابل نگهداري مي باشد.
-
يکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۸:۴۵:۲۳ AM
-
۱۰۴۸ بازدید
-
-
چه خبر