شکوفه قند، يک شيريني معروف نوروزي را به راحتي درست کنيد
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي تهيه شکوفه قند، يک شيريني خوشمزه نوروزي
روغن جامد : 225 گرم
پودر شکر : يک پيمانه
وانيل : يک چهارم قاشق چاي خوري
جوش شيرين : يک قاشق سوپ خوري
آرد سفيد : 4 پيمانه
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : گلچين شيريني هاي عيد نوروز همراه با دستور پخت
طرز تهيه شکوفه قند براي نوروز
روغن را با پودر شکر بزنيد تا يکدست و سبک شود. سپس وانيل را اضافه کنيد.
جوش شيرين و آرد الک شده را به تدريج اضافه کرده و ورز دهيد، به طوري که توپ هايي که در دست درست مي کنيد، متلاشي نشود.
خمير را در نايلون قرار داده و براي يک ساعت در دماي محيط استراحت دهيد.
سپس با وردنه به قطر نيم سانت باز کنيد و با کاترهاي دلخواه کاتر بزنيد و در سيني چرب شده قرار دهيد.
سپس زرده زده شده را با برس روي آن بکشيد و با کنجد خام تزيين کنيد و در فر که با دماي 180 درجه سانتيگراد از قبل گرم کرده ايد به مدت 15 دقيقه قرار دهيد.
چند نکته مهم در درست کردن شکوفه قند
1 - اگر خمير 24 ساعت روي ميز کار بماند، در زمان باز کردن ترک نمي خورد.
2 - مي توان در خمير از اسانس هاي مختلف مانند پودر زنجفيل، دارچين، هل و ... استفاده کرد و شيريني هاي يکرنگ يا دو رنگ با طعم هاي مختلف تهيه کرد. حتي مي توان از پودر کاکائو استفاده کرد که ممکن است آرد کمتري مصرف شود.
3 - فقط اسانس و يا پودر کاکائو را بايد قبل از اضافه کردن آرد اضافه کنيد.
4 - مي توانيد براي تزيين رويه از شکلات هاي ريز هم استفاده کنيد که در اين صورت نيازي به رومال کردن با تخم مرغ نيست.
5 - مي توانيد خلال پسته را کمي خرد کنيد و بعد از باز کردن خمير، روي آن بريزيد و خيلي آرام وردنه را يک بار روي خمير حرکت دهيد تا درون خمير فرو رود، سپس به سليقه خود کاتر بزنيد.
6 - اگر تمايل داشتيد که شيريني دو رنگ بپزيد نيازي نيست روي شيريني چيزي بزنيد زيرا در پخت دو رنگ به هم مي چسبند.
7 - براي پيمانه کردن آرد بهتر است پيمانه به اندازه حداقل يک سوم بند انگشت سرخالي باشد تا شيريني لطيف تر شود.
8 - به جاي ورز دادن مي توانيد از چرخ گوشت يا غذاسازي استفاده کنيد.
9 - اين خمير به دليل اين که هيچگونه مواد فاسد شدني در آن به کار نرفته، ماندگاري زيادي دارد.
10 - مي توانيد اين شيريني را شش ماه در يخچال و يک سال در فريزر نگه داريد و هر زمان که تمايل به پخت داشتيد، شب قبل از يخچال خارج کرده و در محيط آشپزخانه قرار دهيد.
منبع : ماهنامه کيک و شيريني
-
يکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۸:۴۵:۱۸ AM
-
۸۴۶ بازدید
-
-
چه خبر