آخرین اخبار

کيک شب يلدا امسال را کيک انار لايه اي درست کنيد شيريني پزي

کيک شب يلدا امسال را کيک انار لايه اي درست کنيد

  بزرگنمايي:

چه خبر - کيک انار لايه اي براي شب يلدامواد لازم براي تهيه کيک انار لايه اي براي شب يلدا

تخم مرغ : 6 عدد
شکر : 1 فنجان
آرد : 1 فنجان
بکينگ پودر : 1/2 قاشق چايخوري
اسانس وانيل : 1/2 قاشق چايخوري
آب انار : 3/4 فنجان
پودر ژلاتين : 2 قاشق چايخوري
اسانس وانيل : 1/2 قاشق چايخوري براي ژله انار
شکر : 2 قاشق غذاخوري
دانه انار : 1 فنجان پر
آب انار : 1/5 فنجان براي شربت
شکر : 2 قاشق غذاخوري
کره : 200 گرم
پودر قند : 3 فنجان
پنير خامه اي : 450 گرم
آب انار : 4 قاشق غذاخوري

طرز تهيه کيک انار لايه اي مخصوص شب يلدا

layer-cake-yalda01.jpg

فر را روي 176 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
دو قالب گرد متوسط تهيه کنيد و کف آنها کاغذ روغني بيندازيد.
تخم مرغ ها و 1 فنجان شکر را در کاسه همزن برقي بريزيد و حدود 12 دقيقه با سرعت بالاي همزن مخلوط کنيد تا پف کند و حجم آن سه برابر شود.
1 فنجان آرد و 1/2 قاشق چايخوري بکينگ پودر را ابتدا با هم ترکيب کنيد سپس در دو مرحله به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنيد و با قاشق يا ليسک خمير را روي هم تا کنيد تا آرد کاملا با مواد ترکيب شود. خمير را زياد هم نزنيد تا پف کيک نخوابد. 1/2 قاشق چايخوري اسانس وانيل را اضافه کنيد و با مواد ترکيب کنيد.

layer-cake-yalda02.jpg

خمير کيک را به ميزان مساوي در دو قالب کيک بريزيد و پخش کنيد. قالب ها را به مدت 25 الي 30 دقيقه در فري که از قبل گرم شده قرار دهيد.تا 25 دقيقه اول به هيچ وجه در فر را باز نکنيد تا پف کيک نخوابد.

layer-cake-yalda03.jpg

پس از اين مدت يک خلال دندان داخل کيک فرو کنيد، اگر تميز بيرون آمد يعني کيک آماده است. اجازه دهيد کيک ها کمي روي توري فلزي بمانند تا خنک شوند، سپس کيک ها را از قالب دربياوريد.
براي تهيه شربت بين لايه هاي کيک،1/5 فنجان آب انار را با 2 قاشق غذاخوري شکر مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد. ظرف را کناري بگذاريد و هر ازگاهي هم بزنيد تا شکر کاملا حل شود.

layer-cake-yalda04.jpg

براي تهيه فراستينگ (رويه خامه اي کيک) پودر قند و کره را در کاسه همزن بريزيد و با سرعت پايين حدود 1 دقيقه ترکيب کنيد. سرعت را بالا ببريد و حدود 2 دقيقه ديگر بزنيد تا کمرنگ و پفي شود. پنير خامه اي را قاشق قاشق در چند قسمت اضافه کنيد و هم بزنيد. بهتر است بين هر قسمت چند ثانيه هم بزنيد تا بافت نرم و يکدست تري حاصل شود. زماني که تمام پنير خامه اي را اضافه کرديد حدود 1 دقيقه ديگر هم مخلوط کنيد.

layer-cake-yalda05.jpg

چهار قاشق غذاخوري آب انار به فراستينگ کيک اضافه کنيد. مايه را خوب هم بزنيد تا يکدست شود سپس آن را تا زماني که کيک آماده شود داخل يخچال قرار دهيد.

layer-cake-yalda06.jpg

وقتي کيک ها خنک شدند هر کيک را از وسط به دو نيمه تقسيم کنيد. يعني شما 4 چهار لايه کيک گرد خواهيد داشت.
لايه اول را روي سطح کار قرار دهيد.با برس 1/4 از شربت انار را روي سطح کيک بماليد.
کمي از مايه فراستينگ روي آن بماليد. لايه دوم را روي آن قرار دهيد و به همين ترتيب باز هم روي لايه دوم شربت و فراستينگ بماليد. به همين ترتيب تمام لايه ها را روي هم قرار دهيد تا يک کيک چهارلايه داشته باشيد. روي سطح آخرين لايه مقدار کمتري شربت بريزيد زيرا قرار است تاپينگ انار را روي کيک بريزيم. شربت اضافي را از روي کيک پاک کنيد سپس دور تا دور کيک را با فراستينگ بپوشانيد. با کاردک کيک را خامه کشي کنيد تا کيک شما ظاهري بي نقص و تميز داشته باشد.

layer-cake-yalda07.jpg

با استفاده از قيف و ماسوره سايز مناسب، باقيمانده مايه فراستينگ را دور تا دور کيک شکوفه بزنيد. شکوفه ها را نزديک به هم روي کيک قرار دهيد تا فاصله اي بين آن ها نباشد و دور تا دور کيک ديواره اي تشکيل بدهند؛ زيرا قرار است تاپينگ انار را بين آن ها بريزيم. قبل از آنکه تاپينگ انار را روي کيک بريزيم کيک را 30 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد. بعد از حدود 30 دقيقه شروع به تهيه تاپينگ انار کنيد. 3/4 فنجان آب انار را داخل يک شيرجوش کوچک بريزيد. 2 قاشق غذاخوري اسانس وانيل و 2 قاشق چايخوري پودر ژلاتين را به آن اضافه کنيد. قبل از آنکه شيرجوش را روي حرارت قرار دهيد حدود يک دقيقه مايع را هم بزنيد تا ژلاتين آب شود.

layer-cake-yalda08.jpg

دو قاشق غذاخوري شکر به مايع اضافه کنيد و شيرجوش را روي حرارت متوسط قرار دهيد. مدام هم بزنيد تا شکر کاملا آب شود و مايع شروع به تبخير کند. شيرجوش را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد تا کمي سرد شود. سپس شيرجوش را داخل يک کاسه بزرگ آب يخ قرار دهيد و مايع ژلاتيني را هم بزنيد تا حدي که کمي غليظ شود ولي کاملا سفت نشود. اينکار زمان زيادي نمي خواهد و در حد چند دقيقه به غلظت مورد نظر خواهد رسيد.

layer-cake-yalda09.jpg

کيک را از يخچال بيرون بياوريد و روي سطح کار قرار دهيد. دانه هاي انار را به مايع اضافه کنيد و بلافاصله تاپينگ اناري را روي کيک بريزيد. سپس کيک را مجددا حدود 1 ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا تاپينگ خودش را بگيرد و سفت شود. سپس اين کيک اناري زيبا و خوشمزه را از يخچال بيرون بياوريد و سرو کنيد. اين کيک گزينه اي عالي براي شب يلداست.

layer-cake-yalda10.jpg


منبع : irancook.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

کيک صبحانه تابه اي، بدون نياز به فر درست کنيد

طرز تهيه شکلات صبحانه خانگي

طرز تهيه سوهان کنجدي مخصوص عيد نوروز

طرز تهيه شيريني بدون فر با هويج

شيريني پفکي نارگيلي

طرز تهيه شيريني بهشتي، شيريني سنتي ايران

کلمپه شيريني مناسب عيد نوروز

طرز تهيه شيريني برنجي براي پذيرايي عيد

طرز تهيه مرنگ ( شيريني پفکي )

طرز تهيه پنکيک ليمو و پنير خامه اي

طرز تهيه توپک هاي زردآلويي براي نوروز

کوکي پاي، شيريني مورد علاقه کودکان

طرز تهيه شيريني شکلاتي براي نوروز

طرز تهيه دونات خانگي، خوشمزه ترين شيريني خانگي

نکات کليدي براي هم زدن سفيده تخم مرغ

آموزش نرم کردن کره در شيريني پزي

آموزش تصويري تهيه ژله رولي ( ژله فرفره اي )

طرز تهيه کاپ کيک ( کيک فنجاني ) بدون فر

شيريني سيب و دارچين، يک شيريني ساده زمستاني

ميني چيز کيک ليمويي، يک دسر آسان، خوشمزه و بي دردسر

ژله نارنگي، يک دسر زمستاني نيم ساعته

ميوه شب يلدا :تزيين ميوه با شکلات، يک ميوه آرايي خوشمزه براي شب يلدا

مربا گلابي، يک مرباي پاييزي خوش طعم

کيک شب يلدا، کيک انار يخچالي درست کنيد

چيز کيک کدو حلوايي دو لايه، يک دسر پاييزي خوشمزه و آسان

سوفله شکلاتي بدون آرد، يک دسر خوشمزه نيم ساعته

شيريني ليمويي، يک شيريني خوش طعم و خوشبو براي عصرهاي پاييز

شيريني بروني گردو و شکلات، يک شيريني خوش طعم و ساده

پاي سيب خانگي، يک دسر خوش طعم پاييزي

دسر طالبي، يک دسر سريع، سالم و خوشمزه

پاي بستني شکلاتي، يک دسر يخچالي آسان براي عاشقان شکلات

کيک يخچالي شکلاتي با تکه هاي شکلات + فيلم آموزشي

فالوده شيرازي خانگي را با اين دستور عالي درست کنيد

پودينگ شکلات و بستني، يک دسر آسان و خوش طعم تابستاني

طرز تهيه بستني ميوه اي،5بستني خانگي که ميتوانيد با هلو درست کنيد

کيک ماست ليمويي، يک عصرانه عالي براي روزهاي گرم تابستان

پاي توت فرنگي پيچيده شده با پنير خامه ايي، يک دسر خوش طعم تابستاني

طرز تهيه شکلات برگي، يک تزئين زيبا براي کيک و دسر خانگي

کيک عروسي 2018 با تم طلايي، جديدترين مدل کيک عروسي

حلوا پسته، يک حلواي مقوي و متفاوت براي افطار ماه رمضان

خاگينه گردو، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان

اسلايس خرما و بادام، يک افطاري خوشمره با نستله

خرما شکم پر، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان

افطار امروز، شير برنج مکزيکي درست کنيد

فرني نارگيلي با پودر کاستارد، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان

افطاري چي بپزيم؟ فرني سه رنگ درست کنيد

افطاري چي بپزيم؟ خرما بريج، يک دسر سنتي و مقوي

تزيين سفره افطار ماه رمضان با نان و پنير و سبزي مجلسي

4 نکته مهم در استفاده از خامه قنادي

دستور تهيه پنكيك خانگي بسيار راحت و خوشمزه!