بزرگنمايي:
چه خبر - کيک انار لايه اي براي شب يلدامواد لازم براي تهيه کيک انار لايه اي براي شب يلدا
تخم مرغ : 6 عدد
شکر : 1 فنجان
آرد : 1 فنجان
بکينگ پودر : 1/2 قاشق چايخوري
اسانس وانيل : 1/2 قاشق چايخوري
آب انار : 3/4 فنجان
پودر ژلاتين : 2 قاشق چايخوري
اسانس وانيل : 1/2 قاشق چايخوري براي ژله انار
شکر : 2 قاشق غذاخوري
دانه انار : 1 فنجان پر
آب انار : 1/5 فنجان براي شربت
شکر : 2 قاشق غذاخوري
کره : 200 گرم
پودر قند : 3 فنجان
پنير خامه اي : 450 گرم
آب انار : 4 قاشق غذاخوري
طرز تهيه کيک انار لايه اي مخصوص شب يلدا
فر را روي 176 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
دو قالب گرد متوسط تهيه کنيد و کف آنها کاغذ روغني بيندازيد.
تخم مرغ ها و 1 فنجان شکر را در کاسه همزن برقي بريزيد و حدود 12 دقيقه با سرعت بالاي همزن مخلوط کنيد تا پف کند و حجم آن سه برابر شود.
1 فنجان آرد و 1/2 قاشق چايخوري بکينگ پودر را ابتدا با هم ترکيب کنيد سپس در دو مرحله به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنيد و با قاشق يا ليسک خمير را روي هم تا کنيد تا آرد کاملا با مواد ترکيب شود. خمير را زياد هم نزنيد تا پف کيک نخوابد. 1/2 قاشق چايخوري اسانس وانيل را اضافه کنيد و با مواد ترکيب کنيد.
خمير کيک را به ميزان مساوي در دو قالب کيک بريزيد و پخش کنيد. قالب ها را به مدت 25 الي 30 دقيقه در فري که از قبل گرم شده قرار دهيد.تا 25 دقيقه اول به هيچ وجه در فر را باز نکنيد تا پف کيک نخوابد.
پس از اين مدت يک خلال دندان داخل کيک فرو کنيد، اگر تميز بيرون آمد يعني کيک آماده است. اجازه دهيد کيک ها کمي روي توري فلزي بمانند تا خنک شوند، سپس کيک ها را از قالب دربياوريد.
براي تهيه شربت بين لايه هاي کيک،1/5 فنجان آب انار را با 2 قاشق غذاخوري شکر مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد. ظرف را کناري بگذاريد و هر ازگاهي هم بزنيد تا شکر کاملا حل شود.
براي تهيه فراستينگ (رويه خامه اي کيک) پودر قند و کره را در کاسه همزن بريزيد و با سرعت پايين حدود 1 دقيقه ترکيب کنيد. سرعت را بالا ببريد و حدود 2 دقيقه ديگر بزنيد تا کمرنگ و پفي شود. پنير خامه اي را قاشق قاشق در چند قسمت اضافه کنيد و هم بزنيد. بهتر است بين هر قسمت چند ثانيه هم بزنيد تا بافت نرم و يکدست تري حاصل شود. زماني که تمام پنير خامه اي را اضافه کرديد حدود 1 دقيقه ديگر هم مخلوط کنيد.
چهار قاشق غذاخوري آب انار به فراستينگ کيک اضافه کنيد. مايه را خوب هم بزنيد تا يکدست شود سپس آن را تا زماني که کيک آماده شود داخل يخچال قرار دهيد.
وقتي کيک ها خنک شدند هر کيک را از وسط به دو نيمه تقسيم کنيد. يعني شما 4 چهار لايه کيک گرد خواهيد داشت.
لايه اول را روي سطح کار قرار دهيد.با برس 1/4 از شربت انار را روي سطح کيک بماليد.
کمي از مايه فراستينگ روي آن بماليد. لايه دوم را روي آن قرار دهيد و به همين ترتيب باز هم روي لايه دوم شربت و فراستينگ بماليد. به همين ترتيب تمام لايه ها را روي هم قرار دهيد تا يک کيک چهارلايه داشته باشيد. روي سطح آخرين لايه مقدار کمتري شربت بريزيد زيرا قرار است تاپينگ انار را روي کيک بريزيم. شربت اضافي را از روي کيک پاک کنيد سپس دور تا دور کيک را با فراستينگ بپوشانيد. با کاردک کيک را خامه کشي کنيد تا کيک شما ظاهري بي نقص و تميز داشته باشد.
با استفاده از قيف و ماسوره سايز مناسب، باقيمانده مايه فراستينگ را دور تا دور کيک شکوفه بزنيد. شکوفه ها را نزديک به هم روي کيک قرار دهيد تا فاصله اي بين آن ها نباشد و دور تا دور کيک ديواره اي تشکيل بدهند؛ زيرا قرار است تاپينگ انار را بين آن ها بريزيم. قبل از آنکه تاپينگ انار را روي کيک بريزيم کيک را 30 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد. بعد از حدود 30 دقيقه شروع به تهيه تاپينگ انار کنيد. 3/4 فنجان آب انار را داخل يک شيرجوش کوچک بريزيد. 2 قاشق غذاخوري اسانس وانيل و 2 قاشق چايخوري پودر ژلاتين را به آن اضافه کنيد. قبل از آنکه شيرجوش را روي حرارت قرار دهيد حدود يک دقيقه مايع را هم بزنيد تا ژلاتين آب شود.
دو قاشق غذاخوري شکر به مايع اضافه کنيد و شيرجوش را روي حرارت متوسط قرار دهيد. مدام هم بزنيد تا شکر کاملا آب شود و مايع شروع به تبخير کند. شيرجوش را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد تا کمي سرد شود. سپس شيرجوش را داخل يک کاسه بزرگ آب يخ قرار دهيد و مايع ژلاتيني را هم بزنيد تا حدي که کمي غليظ شود ولي کاملا سفت نشود. اينکار زمان زيادي نمي خواهد و در حد چند دقيقه به غلظت مورد نظر خواهد رسيد.
کيک را از يخچال بيرون بياوريد و روي سطح کار قرار دهيد. دانه هاي انار را به مايع اضافه کنيد و بلافاصله تاپينگ اناري را روي کيک بريزيد. سپس کيک را مجددا حدود 1 ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا تاپينگ خودش را بگيرد و سفت شود. سپس اين کيک اناري زيبا و خوشمزه را از يخچال بيرون بياوريد و سرو کنيد. اين کيک گزينه اي عالي براي شب يلداست.
منبع : irancook.ir