طرز تهيه مرباي پوست پرتقال, مرباي پاييزي شيريني پزي بزرگنمايي: چه خبر - مواد لازم :شکر : نيم کيلوپوست پرتقال : 200 گرمآبليمو : 1 قاشق سوپخوريآب : دو ليوان طرز تهيه :قسمت سفيديهاي پوست پرتقال رو جدا کرده و خلال مي کنيم .پوست پرتقال ها رو در آبجوش ريخته و اجازه مي ديم 15 دقيقه داخل اون بمونه و بعد آبکش مي کنيم . اين مرحله رو کلا" 3 بار تکرار مي کنيم و هر بار بايد 15 دقيقه داخل آب بمونه تا بپزه و در عين حال تلخيش بره . شکر رو با 2 ليوان آب حل کرده و روي حرارت مي ذاريم تا قوام بياد (براي اينکه بدونيد روش قوام اومدن به چه صورتي هست لطفا اينجا رو کليک کنيد ) بعد پوست پرتقالها و آبليمو رو اضافه کرده و مي ذاريم نيم ساعت روي حرارت بمونه .بعد از اتمام پخت يه دستمال روي قابلمه مي کشيم ( از در قابلمه استفاده نکنيد ) و اجازه مي ديم 24 ساعت در دماي اتاق بمونه . براي نگهداري ، مربا رو داخل ظرف شيشه اي خشک و تميز بريزيد .منبع : baharsite.com پنجشنبه ۲ آذر ۱۳۹۶ - ۴:۰۳:۰۳ PM ۲۱۲۴ بازدید چه خبر